Nytt godteri på plass

Det var nesten litt komisk å traske rundt på Coop og se etter nyheter i går. Fant jo Fun light’en dere kan lese om rett under her, og noe som så ut som et nytt spennende kit fra Toro. Kjente i hvertfall ikke det lilla designet på boksen fra før. Boksene sto i midlertid så langt ned i stabelen med varer som skulle plasseres ut at jeg ikke bare kunne gå og grafse meg fram til dem for å få knipsa et bilde. (Kan det ha vært noe Thai?) Resten av det jeg fant var godteri. Ingen tvil om at godteribilen hadde vært der med levering!

Fant endelig storplaten med Stratos Melky. Den må jeg nok bare prøve. Den lille sjokoladen var jo knallgod (innlegg her), og jeg mistenker at den store smaker like nydelig.

Ny stratos der

Smashkulene (her) og Cispokulene (her) var kommet inn. Irriterer meg over at jeg glemte å sjekke prisen på posene. Da jeg kjøpte dem på Statoil syntes jeg de var litt vel dyre.

Nye kuler på plass Smash og Crispo

Så ble det et gledelig gjensyn med disse posene! Kongen av Danmark og Bringebærdrops fra Brynild. De må da ha vært borte en stund? Eller? Må nok kjøpe de også etter hvert. Ble nesten litt nostalgisk da jeg så dem. Mamma hadde alltid Kongen av Danmark i anorakklomma da vi gikk skitur!

Nye drops - tilbake igjen

Og så disse salte ubåtene. Kult! De har jeg gledet meg til. Kjøpte faktisk med meg en pose, innlegg kommer sikkert en av de nærmeste dagene.

Nye lakrisubåter

Og så har Maarud fikset på forsiden av potetgullposen med de salte riflede flakene. Ser ut som om det er en slags konkurranse der også, det kommer vel sikkert info på hjemmesiden deres snart. Fant ikke noe i skrivende stund.

Nye poser med rifla chips

IFA-pastillene med fruktsmak var på plass. Antar at jeg styrer unna dem faktisk. Jeg er mer en Läkerol og Dent-person. Posen står i alle fall ikke øverst på lista over nyheter som skal prøves. Men hvem vet? Det var spennende smaker de har kommet med.

Nye pastiller

Må nok ut og snoke mer de nærmeste dagene altså. Veldig moro. Håper jeg snart finner noe mat også – ikke bare digg. 😛 Og så håper jeg at jeg finner litt mer som jeg ikke visst om fra før. Slik som den Risplaten fra Minde. Liker overraskelser. Noen av dere som har sett noe som ikke allerede har vært presentert i en eller annen nettavis?

18 thoughts on “Nytt godteri på plass”

  1. Du burde virkelig prøve en ny kjeks som har kommet fra Semper. Selv om den er glutenfri så var den sikkert den beste kjeksen jeg har smakt som er ferdigprodusert. Den heter White chocolate Brasil nut cookies (hehe, jepp). Den kommer sikkert i butikk snart, fikk tilsendt sånn smaksprøve på jobb

  2. Det har kommet en ny skyr også! Fant den på kiwi i går. Skyr blåbær med cottage cheese. Like blanding av c.c og skyr med blåbærsmak. så det var en hit. Skyren var litt tynnere i konsistens enn vanlig skyr og skjeen som fulge med var litt upraktisk å spise av, men det er småting. Kommer til å kjøpe igjen!:)

    Fant også en skvisepose med skyr jordbær og en med skyr banan. Ser ut som de små posene med most frukt i babymaten. Men dette var med skyr inni.

    1. Ja de små posene har jeg sett bilde av, men ikke sett dem i butikken enda. Skal få testet dem etter hvert altså! 🙂

  3. Mmmmmm, gooooodis! Melky er herlig ja, storplata er sikkert like god. Elsker at Brynild kongen av Danmark og bringebærdrops er tilbake også. De har vært dypt savnet. Men tro om syrlig blanding og sitrondrops også kommer tilbake? Da hadde lykken blitt komplett, hehe. 🙂 Skipper salte ubåter gleder jeg meg også til. Smakte forresten nypotetgull med paprika fra sørlandschips igår (også på en torsdag da, tsk, tsk, tsk!), den var nyyyyydelig! Masse digg paprikakrydder på. Mye bedre enn original sørlandschips selv om konsistensen er den samme med sånne grove flak. Har også kommet ny freia vennepose med monolitt, mandelstang, melkerull, toppris og smil tror jeg det var. Alle klassikerne i en og samme pose. Naaaammm! Bare synd de posene er så grådig dyre. Men liker poser med litt forskjellig i. Bedre enn å kjøpe en av hver sjokkis, hehe. 😀

    1. Ja, blir spennende å se om flere drops kommer tilbake. Krysser fingrene for Syrlig blanding!!
      Jeg tenkte å smake Sørlandschipsen i helga – fint å høre at den var god! 🙂

  4. Bringebærdropsene har ikke vært borte, bare uhyre vanskelige å få tak i. Her selges de bare på kinoen og kiosker med veldig godt utvalg.

  5. Hm, her er det vel bare ubåtene som frister. Synes at de andre i stor grad er “unødvendige” produkter som det finnes varianter av fra før. Ellers konstaterte jeg at min lokale Rema nå selger ut Nidars store plater med “Mokka og melkesjokolade” til halv pris, så det er vel slutten for disse, selv om de forstatt var merket “Nyhet”, ironisk nok.

    1. Oi, synd hvis den forsvinner. Den var jo ganske god. Og til info var de salte ubåtene litt slappe. Neppe en stayer.

  6. Jeg fant superrifla creme fraiche & løk potetgull fra Maarud på Kiwi 🙂 Vet ikke om den har vært lenge, men jeg har aldri sett den før

  7. Kom over en nyhet på Kiwi idag som jeg ikke visste om. Det var en stor sjokoladeplate fra Minde kalt Spesial som inneholder salte mandler, macadamia og cashew nøtter. Den var slettes ikke dum 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.