Risplate fra Minde sjokolade

Dette må ha vært en godt bevart hemmelighet i kjeller’n hjemme hos Minde Sjokolade den siste tiden.
Se her da dere. En stor fristende Risplate! Og den bare lyste mot meg i all sin prakt på Meny i dag. For en fantastisk overraskelse!

Risplate i butikken

De siste ukene har jeg fått ganske mange henvendelser og tips om nye varer, men denne hadde jeg ikke fått noen hint om. Og da er det så klart ekstra moro å gjøre oppdagelsen i butikken. Mener forresten bestemt å huske at det fantes store risplater fra Minde da jeg var yngre. Var de ikke pakket inn i en slags ganske gjennomsiktig, orange plastikk? Noen som husker? Og er det noen som husker de små kvadratiske platene de kom med i 2011? De var ordentlig søte – synd de forsvant.

Risplate Minde

Men tilbake til denne åpenbaringen av en sjokoladenyhet. Jeg måtte som dere sikkert skjønner handle med meg et eksemplar, og det selv om det bare er tirsdag. Planen var å åpne den på fredag, til nød torsdag, men det viser seg at jeg har minimalt med viljestyrke nå i disse produktslipptider. Jeg spretta like godt pakningen i dag. Greit å få smakinga unnagjort, sant?

Risplate Minde 1

Og den var så god! Virkelig. Sjokoladen til Minde er i utgangspunktet ganske søt synes jeg, men det plager meg absolutt ikke. Her er det dessuten såpass raust med ris at det ikke er noe problem å fortære rute etter rute fra platen uten at det kjennes for mektig eller blir kvalmende. Blandingsforholdet mellom ris og sjokolade var tilnærmet optimalt og bitene kjentes lette og fine i munnen. En enkel, men fullverdig sjokoladeopplevelse.

Jeg er i utgangspunktet ingen storspiser av sjokolade. En åpnet plate eller pose kan fint ligge i ro i skapet mitt i flere uker, og jeg har sågar hatt sjokolader liggende helt til de har gått ut på dato. Det kommer aldri til å skje med denne her. Og hvis noen nå får bange anelser kan jeg umiddelbart bekrefte at jeg har spist opp hele plata nå i kveld. Og jeg kunne lett spist mer.

Hvis jeg skal pirke på noe, må det være at det var litt vanskelig å dele opp platen etter de angitte rutene på fremsiden. Den puffa risen styrer knekkene litt etter hvordan kornene ligger, men det er helt greit. Litt større biter enn anbefalt er ikke noe problem å fortære.

Risplate

Jeg håper virkelig dette er en sjokolade som varer. Jeg kan garantere at det blir et høyt antall gjenkjøp fra min side, og krysser fingrene for at flere liker den.

Noen andre som har sett den enda? Og smakt?

Gjenkjøp: Ja, veldig mange

 

-Og husk at jeg har fått meg slik ein deleknapp. Bare å spre det glade budskap.

18 thoughts on “Risplate fra Minde sjokolade”

  1. Skulle til å spørre deg hvilken butikk du kjøpte det på, da jeg oppdaget at noen allerede hadde spurt om det samme! Skulle ønske de hadde flere produktnyheter der jeg bor, jeg må ofte dra et stykke unna for å sjekke ut ting jeg er interessert i å prøve 🙁 Utvalget er ikke så bra her…

    1. Så gøy at du husker den! Tror den kostet 37 kr, men husker ikke helt 100%. Den var veldig god i hvertfall. 🙂

  2. Hei! Vet du om det skal arrangeres en slik matfestival i Sandvika i år? Er vel Ultra som har arrangert tidligere, men det er vel blitt Meny nå, så.. Søkte på nettet men fant ingen informasjon om det, så tenkte kanskje du vet?

    1. Det har jeg også lurt på, men har heller ikke funnet noe info om det i år. Antar at det ikke lenger blir noe siden Ultranavnet fases ut. 🙁

  3. Denne var på Kiwi idag, sammen med en annen ny Minde plate – Spesial eller noe i den duren, vet ikke om du har hørt om den? Skal få testet Risplaten, ser god ut!

  4. Nam nam og atter nam! Men var det ikke en risplate til salgs for noen år siden??
    Synd kantarell-chipsen ikke falt i smak hos deg, men jeg tenkte umiddelbart på å bruke det i mat, litt som nachos, bare til andre retter. Hva med biff stroganoff med kantarell-chips på siden…eller sopp-suppe med chipsen som erstatter for krutonger? Bare fantasien setter grenser. Jeg er enig i at det ble litt trått å spise chipsen bar i lengden, men kanskje det hadde funket med løkdipp til, eller bare rømme. Til portobello-burger/hamburger med sopp med chipsen istedenfor pommes frites

      1. 😀 ja, jeg tror nemlig at chipsen er ganske så genial 😀
        Men var det ikke en risplate til salgs for noen år siden som plutselig forsvant….?? Eller husker jeg feil? Hm…

  5. Åååå, den gleder jeg meg vilt til å smake! Elsker rissjokolade, og jeg husker godt den risplata du nevnte du husker fra barndommen.
    Jeg kommer til å gå opp et par buksestørrelser denne høsten, frykter jeg.
    Først Stratos Melky, og nå denne. Aiai…

  6. Jeg har også smakt denne, da jeg elsker risbrød. Men denne storplaten ble for meg desverre litt tørr 🙁
    jaja, godt jeg kan holde meg til risbrøda 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.