Stratos Melky fra Nidar

Wow, dette kan da ikke bli annet enn stor suksess for Nidar. Nye Stratos Melky!

Stratos Melky i butikk

Når jeg får tips om noe fristende, og så ikke finner det i butikken blir jeg nesten smådesperat. Tør derfor ikke si hvor mange steder jeg dro innom før jeg endelig fant denne her, he-he. Kan bare røpe at det var mer enn ti… 😛

Stratos Melky

Dette er en Stratos med melkefyll dere. Den har altså ikke vanlig hvit sjokolade inni slik som Stratos dobbel hadde, men ordentlig melkekrem. Slik man finner inni sjokoladeeggene som selges til påske. Mjuk, fersk og delikat. Nammis! Sjokoladen rundt var selvfølgelig også upåklagelig. Mengden melkekrem i hver lille boble var helt perfekt, så det ble ikke kvalmende. Bare veldig godt. Faktisk som å spise påskeegg midt på sommer’n.

Stratos Melky åpnet lys

Stratos Melky oppdelt lys

Likte emballasjen også. Lys himmelblå og innbydende.
Jeg tipper at dette er en stayer. Jeg kommer i hvertfall til å bidra til det. Egentlig pussig at ingen har kommet med en slik sjokoladebar tidligere. Når eggene så åpenbart har vært en suksess mener jeg.

Flere som skal smake denne? Tommel opp til Nidar!

Gjenkjøp: Ja!

 

19 thoughts on “Stratos Melky fra Nidar”

  1. Åååå som jeg har savnet Stratos Dobbel! Håper denne smaker til forventningene, selv om jeg heller ville hatt hvit sjokolade i stedet for melkekrem. Blir uansett spennende å smake!

    PS: Vet du om noen andre nyheter til det kommende produktslippet?

    1. Den er veldig, veldig god altså.
      Dårlig med tips om kommende nyheter enda. Er jo fortsatt over en måned igjen.

  2. Noen som vet hvor jeg kan få tak i denne? De hadde den på enkelte menybutikker i fjor, men klarer ikke lenger å finne den. Supergod sjokolade som er savnet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.