Stratos Dobbel i plate fra Nidar

Da har jeg kjøpt, fordelt og spist et eksemplar av den nye platen Stratos Dobbel. Altså den Stratosen som er hvit inni. Dere husker kanskje at jeg skrev om posen med Stratos dobbel boblemix, disse stratoskulene som kom i høst, og her går sammen smak igjen. Man platen var ny (takk for tips!), så den måtte jo testes. 🙂


Åpnet eksemplaret på jobben i dag, derav de litt dårlige bildene. Måtte bruke iPhonen.

Må si at responsen fra mine medsmakere var veldig positiv:

Mmm god, og ikke for søt God og litt «friskere» enn Kindersjokolade ♦ Smakte over forventning Kunne kjøpt den igjen Litt mer spennende enn vanlig Stratos Var god, men skiller seg ikke ut og representerer ikke noe nytt. Veldig god – denne var fin! Terningkast 4 Smaker for lite til å være hvit sjokolade Dagens høydepunkt 🙂

Jeg likte den også godt. Det smaker Stratos, men det er jo et udiskutablet faktum at det er godt! Den smeltet litt på tungen og var helt perfekt som en liten treat etter lunsj. Fordelen med en slik stor plate er jo at den kan deles, så dersom noen er klare for å spre litt enkel glede er det bare å gå til anskaffelse av et eksemplar. For å trekke fram noe negativt, så er det at den karakteristiske Stratoskonsistensen forsvinner litt i den hvite sjokoladen. Den delen er mer kompakt og har mindre bobler. Den er likevel fastere og ikke så på grensen til kremaktig som det hvite i en Kindersjokolade, så den evner å beholde det meste av Stratos-særpreget.

Noen andre som skal smake på denne fristelsen?

Gjenkjøp: Ja

14 thoughts on “Stratos Dobbel i plate fra Nidar”

 1. SV: Jeg får lest med min Iphone. men uansett, så driver jeg å bytter igjen nå. Kanskje det nye blir bedre. Gi tilbakemelding du, så skal jeg se hva jeg får gjort.

 2. Uff ja, vanlig toppris er jo skummelt god. Det er fordeler og ulemper ved at den kommer i plate.

  Fordel: Billigere kg pris.
  Ulempe: Så god at man risikerer å sluke hele på en gang, og er man som meg, som elsker sjokolade kan risikere å kjøpe mange av de, og sluke alle med en gang, noe som ikke er bra for midjen.

  Hehe, nei, jeg har nok litt mer kontroll enn det, men da får jeg håpe at noen av butikkene i Moss har fått den (Stratos), topprisen har jeg sett på Ica, men der er det så dyrt og handler kun når de har gode tilbud. 🙂

 3. Ok, de har den på Rema i Moss, men ikke søren om jeg skal kjøpe den nå, ikke til den prisen. 33.50 på rema, for en 160g sjokoladeplate? No way! Da venter jeg til Coop mega og/eller Rimi har tilbud på Nidar sjokolade, noe de har med jevne mellomrom.

  Stratos vanlig på 150g har gått opp litt, men er altså 10 kroner billligere Stratos dobbel. Betale så mye ekstra for 10 ekstra gram og hvit fyll i midten? Aldri 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.