Dagligvarebloggen

Crispokuler fra Nidar

Jeg venter stadig på at det skal dukke opp noen nye matvarer i butikken, men siden de foreløpig lar vente på seg må det bli nok et innlegg om snop. Bedre det enn ingen innlegg, sant?

På lørdag smakte vi de nye Crispokulene fra Nidar. Kjøpte dem samtidig med Smashkulene jeg skrev om for noen dager siden, og må innrømme at det var disse jeg gledet meg mest til å teste.

Crispokuler

Forutsigbart og litt masete Crispodesign på posen. Det spilles virkelig på gjenkjennelseseffekten, noe som er fullt forståelig. Helt greit. Ser det står uten palmeolje – veldig bra. Palmeolje er avleggs.

Crispokuler åpnet

Hmm, må innrømme at jeg ble litt skuffet over disse. Så dumt. Crispo er en av mine absolutte favorittsjokolader, og det er ganske lenge siden jeg hørte rykter om at den skulle få en slektning i pose. I mitt stille sinn hadde jeg sett for meg noen små, snertne kuler på størrelse med peanøtter, og gledet meg til å nibble på noe med masse knas og deilig cripsosmak. Men kulene som trillet ut av posen her var jo store! I hvertfall mye større enn jeg hadde innbilt meg. Syntes de lignet på Malteesers, dog med en noe blankere overflate. Som dere skjønner går det ikke så mange slike i en pose på 80 gram.

Crispokuler i skål

Smaken var god den, uten tvil, men det kjentes mest som ordinære maiskuler. Slike man kan kjøpe fra smågodtstativet. Crispopreget kom først som en ettersmak, og da måtte jeg legge godviljen til. Tenker at Nidar nesten like gjerne kunne benyttet et annet merkenavn fra basen sin.

Selv om det ikke var samsvar mellom forventning og faktisk opplevelse her, fortjener på ingen måte Crispokulene slakt. Hvis man nullstiller seg og legger forventningene til side duger de definitivt som lørdagsgodt. -Og hverdagsgodt på kontoret. Hadde bare ønsket meg noe litt mer unikt. Kan forresten ta med at begge jentene mine ble superbegeistrede for disse her og ønsket at det ikke hadde blitt tomt i skåla så fort.

For de som lurer kan jeg opplyse om at jeg kjøpte posen på Statoil til 34 kroner. Blir spennende å se hvordan produktet blir mottatt når det kommer i butikk. Er nemlig ikke helt overbevist om at disse kulene består virkelighetsprøven. Selv om de var gode. Hva tror dere?  Skal vi gi dem to år?

Gjenkjøp: Kanskje

 

4 Responses to Crispokuler fra Nidar

  • Så artig at du skal samarbeide med Dagligvarehandelen. Gleder med til å lese 🙂 Vil det bli egne produktanmeldelser som kommer bare i avisa, eller blir de tatt fra bloggen? Kan jo ikke gå glipp av noen.. 🙂

    • Ja det blir moro. Det kommer nok til å være bloggposter fra bloggen som kommer i avisa.
      Gleder meg veldig til nytt slipp, nå er det liksom litt tørke.

  • Selv uten å smake, så tror jeg at disse er glemt, og produktsjefen er byttet ut om to år. Crispo er en god sjokolade, men langt ifra noen bestselger. Hvorfor skal man absolutt ha den i kuleform? Er det nødvendig å konkurrere i et segment som allerede er proppfullt av mer eller mindre like produkter? Jeg tipper ut i februarvinduet, senest mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.