Smashkuler fra Nidar

Så var de endelig her. Smashkulene jeg har ønsket med siden februar 2013. Fantastisk!

Smashkuler i hånda

Dere husker kanskje at Toro for en stund siden solgte en vaffelmiks der en liten pose Smashkuler fulgte med i pakka? (Innlegg her) Den gang lot jeg meg begeistre av både konsistens og flott finish i høyglans, og håpet i mitt stille sinn at kulene skulle komme for salg uavhengig av vaffelmiksen. Ser også at jeg nevnte dem da jeg skrev om Smashisen fra Diplomis i april samme år (her). Og nå har jeg altså fått det jeg ønsket meg.

Smashkuler i åpen pose

Som dere ser er overflaten mye glattere enn hos original Smash! Foretrekker virkelig denne varianten. Det ble så mye mer delikat enn de matte, vanlige trekantene. Når man så tar noen kuler i munnen venter absolutt ingen overraskelser. Det knaser som det skal og smaker god Smash tvers igjennom. Synes gjerne de kunne vært litt saltere, men det er kanskje ikke plass til så mye salt pr kule når de er så små? Det var uansett utrolig lett å forsyne seg igjen og igjen. Ikke fordi de var så vanvittig spesielle på smak, men fordi størrelsen var tilnærmet perfekt og fordi de nesten føltes litt vanedannende.

Smashkuler i skålen

Jeg liker snop som kan deles og jeg liker små enheter. Synes det er mye hyggeligere å sette frem noe i ei skål, framfor å kjøpe en stor sjokolade til bare meg. Dermed scoret dette produktet ganske høyt allerede før jeg hadde smakt. Videre har jeg alltid likt Smash, selv om jeg må innrømme at jeg en periode ble litt oppgitt over hvordan Nidar melket merkenavnet nesten til det uanstendige, og lanserte nye varianter til hvert produktslipp.
Allikevel ble jeg ikke overvettes begeistret her. Vet ikke helt hvorfor. Kom posen for sent? Er det jeg som har gått lei? Eller er storhetstiden til Smash! forbi?

Smash på hylla

Det blir spennende å se om posen varer. Jeg kjøpte min på en bensinstasjon, og betalte 34 kr for 70 gram. Lurer på hva prisen blir når de kommer i dagligvarebutikkene? Den bør bli noe lavere, ellers er jeg redd det blir litt for dyr moro i lengden. -Selv om de var gode.
Hva tror dere da? Har vi trua? Er dette en stayer?

Gjenkjøp: Kanskje

 

15 thoughts on “Smashkuler fra Nidar”

  1. Håper så inderlig at de endrer på Nidar Favoritt posene også, jeg går nesten ned i vekt hver gang jeg passere godtehylle nå :/

  2. Ikke sett i butikken enda, men ser ikke helt hvilket hull disse skal fylle på sikt? Smash er liksom Smash, og det eneste vellykkede spinoff produktet i mine (blodfan!) øyne var den lille baren som fantes en stund, da kunne man kose seg med Smash uten å trykke i seg hele posen. Ja for vi vet jo alle hvor fort akkurat dèt er gjort.

    Minner meg på at jeg savner Daim-kulene fra første halvdel av 90-taller..

    1. Så det. 🙂 Jeg har ønsket i 2, og synes det var svært merkelig at de liksom skulle ha brukt så lang tid på å utvikle dem når de allerede fantes i vaffelpakka i 2013. Men de var vel ikke helt ferdigutviklet da.

  3. Forresten så har extra lansert nye forpakninger på tyggisene sine, de var ikke så aller værst. Trengtes en oppdatering der 🙂

  4. Disse falt i smak – selv på en mandag, da man ikke bør spise slik. Men ble litt nysgjerrig. Ca 25 kroner på Rema, det er jo en heftig kilopris, men er vel ikke alle som ser på det. Synes det er mye mer delikat når man får blank sjokolade rundt hele. Blir som en luftig og lettere variant av M, en annen favoritt. Denne kommer jeg til å kjøpe igjen, og i stedet for originalen. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.