Tzatziki og Rømme fra Tine Grill

Jeg synes ofte maislippet i enda større grad enn de andre to slippene er preget av godteri- og snacksnyheter. Derfor ble jeg ekstra glad for at Tine lanserte så mye spennende innen kategorien vi kan kalle mat.

Jeg har jo allerede skrevet om Østavind (her) og en av Go’morgen-barene (her), og på 17. mai benyttet vi faktisk anledningen til å teste to nyheter til. Tine Grill Tzatziki og Tine Grill Rømme.

Tzatziki fra Tine har jeg savnet. Husker at de for en del år siden hadde Tzatztiki i samme begre som rømme og matyoghurt, og de kjøpte jeg mange av. Syntes det var utrolig leit da de forsvant.  Fant til og med igjen bilder av dem i det gamle bloggarkivet mitt. He-he, sånn er det når man har blogget i 7 år.

      

De nye begrene er litt mindre. De inneholder kun 175 gram, og det synes jeg egentlig er bra. Da er sjansen større for at man rekker å spise opp innholdet før det blir dårlig. -Selv om husholdningen er liten.

Konsistens og utseende var som forventet. Man kunne se agurkstrimlene og i den nesten magiske duften kjentes en anelse hvitløk. Smaken var som forventet, klassisk og frisk, og det lille hintet av hvitløk tror jeg vi kjente mest fordi vi visste at det skulle være der. Tzatztiken var god den, akkurat slik den skal være.
Vet at det blir drøssevis av gjenkjøp, så nå må grillværet bare komme.

Grillrømmen var jeg mer nysgjerrig på. Ikke fordi jeg liker rømme bedre enn tzatziki, -som jo er en obligatorisk klassiker til sommermåltidene, men fordi ideen og produktet var mer innovativt. Rømmen her er smakssatt med chili og koriander, og jeg kan ikke huske å ha smakt rømme med smak noen gang før. Vi åpnet lokket og jeg stusset litt over konsistensen. Den var da veldig tynn til rømme å være. Hadde forventet at det skulle være tykkere og fastere.

Fargen hadde et visst gulskjær, antagelig smittet over fra chilien og man kunne se massevis av små prikker fra urten. Og selv om den var litt tynn likte jeg denne rømmen. Nam. -Og jeg var ikek den eneste rundt bordet som ble begeistret. Syntes rett og slett den smakte som en dipp. Den var ikke sterk, bare spicy og annerledes enn all annen rømme jeg har spist før. Tror jeg må kjøpe en boks og prøve å dippe grønnsaker i den. Tipper det er digg. Yes, det blir gjenkjøp av denne også, -positiv nyhet.

Har  forresten sett at Coopkjeden har fått et eget Tineprodukt i denne serien; Tine Grill Kesam. Noen som har smakt den? Må nok testes i løpet av overskuelig framtid den også.

Dette var særs gode og velkomne produktnyheter fra Tine. Gjetter at de kun selges nå i sommersesongen, så det gjelder å nyte dem så lenge de er her. ☀️☀️

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.