Takk for tips

Wow. Må bare si tusen takk til alle dere som i dag har tipset meg om det er tilbud på Sweet Moments fra Anthon Berg på Nille. Fantastisk.

Jeg hadde ikke fått det med meg, så helt supert at dere sier i fra. Og så er jeg utrolig imponert over at så mange husket at jeg synes disse sjokoladen er magisk gode. Ser at det er bilde av en tredje variant jeg ikke har smakt, så spørs om jeg må teste den også.
Innlegget om den med karamell ligger for øvrig her, og den med mint ligger her.

Takk igjen – bare å tipse mer. 🙂

Snapchat: consuming.no
Instagram: @consumings
Mail: consuming@live.no

8 thoughts on “Takk for tips”

  1. Jippi, takk for at du deler! Har gledet meg så til å smake den med salt karamell, men ikke tatt meg rå enda (#student) – nå skal jeg kjøpe en boks eller to, og starte på godisjulestrømpe til meg selv 🙂

    Legger alt for sjelden igjen en lyd her, men leser hvert eneste innlegg, og setter stor pris på at du skriver om matnyheter og andre spennende dagligvare-relaterte saker! Håper du fortsetter med den en god stund til 😀

    1. Ja det er dyrt, – i hvertfall på et studentbudsjett, men dette var en greiere pris. Og den er supergod!
      Takk for hyggelig tilbakemelding. Har inntrykk av at folk ikke kommenterer så mye lenger, men ser jo på tallene at dere leser, og det er veldig hyggelig. 🙂

  2. Oj, det var jo ikke så ekstremt billig – men kjøpte med 3 pakker karamell og 2 med mint. Det er jo snart jul. Godt jeg kjøpte bare 3 pakker av den første. Gulp! Den var så god at det er fare på ferde for at jeg spiser 1 i kveld. Snasen smak. Minten også bra. Og flott konsistens, med sprøtt skall og flytende indre.

  3. Er man fast følger så husker man 😉 Jeg har nå smakt den siste varianten.Den var med ingefær og jeg synes det var god.Det ga et lite kick i munnen om man kan si det sånn 🙂

      1. Nå er jeg kanskje over gjennomsnittet begeistret for ingefær så jeg ble veldig glad når jeg så at de hadde sjokolade med det,så jeg får jo takke deg. Jeg hadde nok ikke tenkt noe over denne sjokoladen hvis det ikke hadde vært for denne bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.