Sweet Moments Soft Caramel fra Anthon Berg

Wow, dette må virkelig være den beste nyheten jeg har smakt på lang, lang tid! Har dere sett den? Sweet Moments soft caramel with seasalt fra Anthon Berg.

sweet-moments-fra-anthon-berg-caramel-ror

I mange, mange år har det som heter Creamy Caramel fra Anthon Berg vært en av mine absolutte favoritter i kategorien litt finere sjokolade. Vet ikke om dere kjenner produktet, men det er en boks med små separat innpakkede mørke sjokolader fylt med nydelig, flytende karamell. Jeg har alltid pleid å kjøpe med noen esker når jeg har vært på reise. Google dem om dere ikke kjenner dem. Og disse her folkens, de smaker ganske så likt Creamy Caramel. Nydelig. Begynte plutselig å frykte at Creamy Caramel nå forsvinner? Og at disse tar over. Jaja, det ville på ingen måte være krise det altså. Dette er utvilsomt en verdig erstatter!

sweet-moments-fra-anthon-berg-caramel-apnet

Det lille røret inneholder 13 små melkesjokolader fylt med deilig, mjuk karamell. Toppen er dekorert med litt mørkere sjokolade og karamellen har et svakt snev av havsalt. For en fantastisk kombinasjon. Saltet kjennes ikke så veldig tydelig, men karamellen er nok ikke riktig like søt som den på Creamy Caramel. Og disse var så gode! Helt himmelske. Det er lenge siden jeg har blitt så begeistret over en snopenyhet. Her snakker vi sjokolade i eliteserien!

sweet-moments-fra-anthon-berg-caramel-bitt-over

Jeg skjønner at det er ment at man skal nyte disse magiske munnfullene i ro og mak, og kanskje ta et par-tre stykker til kaffekoppen. Slik man vanligvis gjør med konfekt. Men jeg lover; jeg hadde fint klart å spise opp hele dette røret alene på et blunk. Uten å dele med noen. I kveld har jeg (dessverre) måttet dele, men neste gang er jeg nok så sleip at jeg kjøper et rør til bare meg selv. Når vi ikke skal ha besøk. For dere, her blir det garantert gjenkjøp. I nært overskuelig fremtid.

sweet-moments-fra-anton-berg

Jeg så at det fantes en variant med mintsmak også, og jeg tipper at de blir neste testobjekt i snopekategorien. Gleder meg allerede. Observerte i det hele tatt at Coop Mega hadde fått inn ganske mange nyheter fra Anthon Berg til dette slippet, og synes det var veldig stas. Det er jo ikke merket som vanligvis strør om seg med nyheter eller relanseringer, så dette var artig.
Anbefales, tommel opp og terningkast seks!

Gjenkjøp: Ja (mange!)

 

10 thoughts on “Sweet Moments Soft Caramel fra Anthon Berg”

  1. Oj, den ser ut til å være midt i blinken for meg. Ja, selvsagt spiser “man” opp alle på en gang, eller i alle fall en dag. Har sett at mint skulle komme, men har ikke sett den i butikken. Får begynne å se etter denne karamellvarianten. Enig i at “originalen” er veldig god. Det samme er også bringebærkremen. Anthon Berg fornyer seg da ganske ofte? Savner den gamle “Queen of Denmark”, mener jeg den hette – en rund ekse fylt med flytende innhold. Originalen var med jordbær. Mørk sjokolade utenpå. Min far reiste ofte på forretningsreiser til Danmark den tiden og hadde nesten alltid med seg en slik eske.

  2. Hei! Jeg kjøpte denne i Sverige i går, etter veldig god omtale her 🙂 Helt enig, den smakte utrolig godt! Litt bedre pris i Sverige, kr 25; pr stk eller 2 for 40; Jeg kjøpte 2 for 40; 🙂 Der fantes den i tre smaker: Soft Caramel, Mint og Ingefær (Soft Ginger). Jeg kjøpte kun den med Soft Caramel.

  3. Søren, hadde håpet du skulle skrive at det ikke var godt. Kjenner jeg kommer til å få et problem med å begrense meg 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.