Sweet Moments Soft Mint fra Anthon Berg

Dere leste kanskje innlegget mitt om de fantastiske Sweet Moments Soft Caramel fra Anthon Berg for to uker siden? (Kan leses her) De var jo knallgode, og som nevnt måtte jeg selvfølgelig også forsøke varianten med smak av peppermynte; Sweet Moments Soft Mint.

sweet-moments-soft-mint-fra-anthon-berg

I likhet med karamellsjokoladene er dette små konfektbiter delikat plassert i en elegant liten emballasjerull, og pakningen inneholder 13 enheter. Forresten lekker turkis nyanse på det skinnende lille feltet der det står ‘soft mint’. Det kommer ikke så godt fram på bildet, men det var så friskt og blankt. Tenk om hele røret hadde hatt den looken? Hvor fantastisk hadde ikke det vært? Eller hadde det blitt litt i overkant glorete? Jeg er veldig begeistret for alt som glitrer og skinner, men skjønner at man innimellom må begrense seg. Viktig å ikke passere den glansede grensen mellom classy og harry.

sweet-moments-soft-mint-fra-anthon-berg-apnet

Disse små fristelsene består av et mørkt sjokoladeskall og fyll med smak av peppermynte og bourbon vanilla. Jeg syntes minten var overraskende søt samtidig som den var frisk, og den kjentes nesten litt sart og tander i munnen. Hadde trodd den skulle være noe kvassere, men den var bare god og behagelig. Og den passet veldig fint til den mørke sjokoladen. Konsistensen på fyllet var nydelig kremet, helt på grensen til rennende, og jeg syntes tykkelsen på sjokoladen og mengden fyll var fint balansert. Nam.

sweet-moments-soft-mint-fra-anthon-berg-delt-i-to

Må absolutt si smaken her var fortreffelig, samtidig har nok varianten med mint litt flere verdige konkurrenter enn det karamellvarianten har. Kombinasjonen mørk sjokolade og peppermynte er en klassiker og produktet blir dermed ikke så unikt. Men igjen, det smakte ordentlig godt. En av jentene mine mente det kjentes veldig likt de peppermyntekonfektene vi lager selv til jul hvert år, og jeg kan være litt enig i det.

Fra gammelt av forbinder jeg Anthon Berg med veldig voksen sjokolade. Utelukkende sterk konfekt med likørfyll eller andre smaker alt for intense for min gane. Men det jo ikke sånn lengre. Det har kanskje aldri vært så ensidig? Eller skyldes denne nye oppfatningen bare at jeg for lengst har passert 40? Og at smaken min har forandret seg? Gulp, vil liksom ikke tro det helt heller. Barna mine ble jo også veldig begeistret for både disse mintsjokoladene og de med karamellfyll, så smakene er da virkelig relativt snille og milde? Velger å tenke at Anthon Berg har mer allsidige produkter enn de som er representert i mine gamle forestillinger og sier definitivt ja til gjenkjøp av Sweet Moments Soft Mint.

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Sweet Moments Soft Mint fra Anthon Berg”

  1. Fikk kundeanonnsen til Nille på mail og det første jeg tenkte på dette innlegget. Fast følger av bloggen din kan man vel da si 😉 Men i hvert fall poenget var at denne uken har de alle de tre smaksvariantene til 29.90 på Nille.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.