Jippi – Nidarsmågodt på Coop

Dere som er innom her regelmessig husker helt sikkert min lille bekymring rundt tilgjengeligheten til Nidars smågodt, da det ble kjent at Rimi og Ica skulle forsvinne.

Skrev innlegget Bekymring rundt smågodt i mars og Smågodt igjen i juni. Sendte også mail til Nidar og var bare sånn passe imponert over det generelle standardsvaret jeg fikk.

Hadde vel nå egentlig innfunnet meg med at yndlingsbitene bare ville bli å finne i disse svindyre samleposene med Nidars Favoritter Smågodt i fremtiden, men så kom jo gladnyheten på E24 i formiddag. Nidars smågodt blir etter hvert å finne i Coopbutikkene istedenfor Candy King. Hurra!! 😄 Jeg jublet og delte til og med nyheten litt rundt på privaten her, men siden det nå også begynte å komme flere tips inn til bloggen, fant jeg ut at nyheten fortjente en egen liten bloggpost. Tusen takk til dere som tenkte på meg og tipset uansett. Artikkelen kan leses her.

Selvfølgelig trist for Candy King og de som har det som favorittsmågodt, men det er jo fortsatt å finne i andre butikkjeder. Jeg sier bare jippi – er superglad for at Nidars smågodt fortsatt blir tilgjengelig i løsvekt.

Må ta med et bilde fra i sommer av “Slangen” som er min absolutte favoritt. Ordentlig gumminammis. 😀
Og hvis Salte Rockere hadde kommet som bit i smågodtstativet også, hadde lykken vært komplett.🎈👍

Gumminammis

 

3 thoughts on “Jippi – Nidarsmågodt på Coop”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.