Smågodt igjen

I mars skrev jeg et lite innlegg der jeg uttrykte min bekymring rundt smågodtsituasjonen når alle Rimi -og Icabutikker forsvinner. Det er jo de som fører det fantastiske smågodtet til Nidar, og jeg lurer stadig på hva som kommer til å skje med smågodtet når butikkene ikke finnes lengre? Hvor skal vi få tak i herlighetene? Må Nidar bare abdisere og overlate tronen til Candy King? Vet ikke helt om jeg setter helt pris på det altså. For selv om de andre leverandørene også har noen gode biter, f.eks det som kommer fra Minde og Brynildgruppen, så er det ingenting som slår “Slangen” til Nidar.

Gumminammis

Jeg skrev en liten mail til Nidar der jeg spurte hva som kom til å skje, og fikk et heller ullent, generelt svar.

Hei og takk for mail,
Nidar setter pris på tilbakemeldinger fra forbrukerne, både ris og ros, ønsker og ideer.
Vi takker for din henvendelse og den interesse du viser for våre produkter. Vi har notert oss ditt innspill og brakt det videre til de rette personer i vår organisasjon. Europris fører også et stort utvalg av Nidar sjokolade i løsvekt.
Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss.”

Og har jeg hørt noe mer? Neida. Og jeg er ikke så veldig bekymret for sjokoladebitene til Nidar. De finner man jo mange steder. Til og med på harryhandel i Sverige. Så nå er jeg akkurat like klok.

Jeg vet fortsatt ikke om smågodtavtalen blir overført til Coop når de overtar resten av Rimi -og Icabutikkene, om Nidar har noe på gang mot Norgesgruppen, eller den beste gumminammisen i det hele tatt blir å få tak i lengre eller ikke. Med min uflaks forsvinner vel hele “Slangen” akkurat slik lakrisknasen gjorde. (Og nei, den er ikke lengre å få tak i hos Europris heller.)

Dessuten er da ikke jeg den eneste som liker utvalget fra Nidar?
Når stativet på Rimi er så tomt som bildene under viser, må det da bety at flere enn meg kjøper det!

Tomt for smågodt 2 Tomt for smågodt 3 Tomt for smågodt 4 Tomt for smågodt 6

De to siste Rimibutikkene i rimelig nærhet til der jeg bor forsvinner til høsten, så da antar jeg at det betyr adjø til det beste smågodtet også. Krysser hele tiden fingrene for at neste medlem av Labanfamilien blir “Slangen”,  slik at de kommer i egne, dedikerte poser, men enn så lenge får jeg bare fortsette å oppsøke de få gjenlevende Rimibutikkene som er, og kjøper opp slangelageret deres. 😛

Slangen i Close up

 

4 thoughts on “Smågodt igjen”

  1. Her har Rimi gått over til å bli Coop Extra. Nå selger dem Candy King. Regner med at det gjelder landet rundt da dessverre. Er selv veldig fan av smågodtet fra Nidar.

  2. Ja, dette blir en fin utvikling. Enda mindre konkurranse blant de få kjedene som er igjen etter ICA/Rimi og enda mindre variasjon og utvalg for oss forbrukere. Heia Norge!

    Ser virkelig fram til å gå forbi enda flere Candy king stativer i flere butikker framover.. det er så få av de fra før av. Kjedeligste utvalg som finnes i smågodt universet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.