Laban Salte Rockere fra Nidar

Enda flere medlemmer i Laban-familien. Jo mere vi er sammen, tralalalala…

I går smakte jeg altså på de nye Laban Salte Rockere fra Nidar. – Og de likte jeg!
Dette er en pose med tre ulike seigmannvarianter:
Jordbærlakris – som er rød og svart 
Saltlakris – med bøyd ben/eller rockefot om du vil,  og
Salmiakklakris – med armen i været

Siden de er nye hadde det selvfølgelig fersk og fin konsistens. Ikke for harde og tørre, og ikke for slappe/dvaske. De hadde også akkurat passe mengde sukker utenpå. Og grunnet lakris/salmiakksmaken ble de ikke for søte heller, slik jeg synes vanlige seigmenn er (men som forøvrig jentene mine er superbegeistrede for). Jeg klarte faktisk fint å spise opp hele posen selv! Mmmm… -skulle ønske den var større…. 😛

Disse her er jeg helt sikker på at det blir gjenkjøp av. 🙂
Håper det er mange flere som kjøper dem -og liker dem, slik at de ikke forsvinner etter en kort stund. Har foreløpig bare sett dem hos Rimi, men de kommer helt sikkert til alle de andre butikkene etter 1. februar.
Noen flere som har smakt dem?

20 thoughts on “Laban Salte Rockere fra Nidar”

 1. ÅÅÅÅÅÅÅåååååh jeg kjøpte de på lørdag. jeg håpet jeg kom før deg med anmeldelse på disse, Men trur du ikke vi hadde så mye annet godt jeg spise at jeg smakte bare på 1 laban. Fillern også. 😛

  1. He-he, men da har du i hvertfall noe å glede deg til! De var jo veldig gode. Kanskje lille bebis også liker dem, og at det blir litt liv i rockefoten hans der inne 🙂

 2. Jeg spiste faktisk av dem når jeg åpent siden din 🙂

  Såg dem i en Rimi reklame i forrige uke, men fikk ikke kjøpt dem før idag. Er VELDIG glad i lakris, og disse var veldig gode ja! Kan igrunn ikke sammenlignes med vanlig laban, likte også sukkeret bedre på disse.
  Men, jeg synes 39,- for en pose (på ICA) i meste laget til at jeg kjøper den veldig ofte, men kommer nok til å kjøpe den noen ganger igjen ja. Håper som deg at den blir værende, alt for mye lakris (særlig is 🙁 )blir alt for fort borte igjen.
  Kommer nok til å hamstre litt om det blir tilbud.

  1. Hei, så pussig sammentreff da. Ja huff, snop er veldig dyrt i Norge. -Men kanskje like br,a så spiser vi ikke så mye. Jeg kommer nok også til å hamstre hvis de kommer på tilbud 🙂

 3. Bra skrevet! Har ikke smakt enda, men sett på Rimi og vurdert å kjøpe. Liker veldig godt slike som er røde og svarte, altså «frukt» og lakris om hverandre. Snadder! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.