Hva forsvinner?

En liten måned igjen til produktslippet 14. september, og selv om det selvfølgelig er mest stas med alt det nye som skal komme, er det også artig å følge med på hvilke varer som forsvinner fra butikkene.
Når noe nytt skal inn i hyllene må nødvendigvis noe også ut, og veldig ofte i forkant av lanseringsvinduene dukker det opp tilbud på varer som ikke har solgt godt nok. Gjerne slengt oppi ei handlevogn inni butikken, eller stablet i en haug på et synlig, egnet sted.
Og i den forbindelse lurer jeg på disse sjokoladene fra Freia. Noen som vet om de takker for seg?

Rimi 2

Om Boble evt. forsvinner har ikke noe å si for meg, men jeg må si jeg synes det er trist hvis Jelly Popp blir borte. Den var litt unik. Skrev innlegg om den for bare et år siden, og det har faktisk blitt mange gjenkjøp. Liker den. Spørs om jeg må hamstre inn et lite lager før den blir helt borte.

Rimi 1

Så forresten at Rema solgte ut et lass poser med Labans Sure Sjødyr – de kan vel ikke forsvinne allerede? De kom jo for bare 6 måneder siden? Får ikke produktene lengre tid på seg til å overbevise? Brutalt. Eller kanskje det bare er den bestemte butikken som ikke skal ha dem mer?

Noen som har sett andre produkter som åpenbart selges ut for å gjøre plass til nyheter?
Eller har dere hørt om noe som forsvinner?
Tips meg gjerne!

 

26 thoughts on “Hva forsvinner?”

  1. Jeg så både Smash og Crispo kuler på en bensinstasjon når jeg skulle kjøpe Melky, de må vel være nye? Har du sett dem enda? 🙂

    1. Ja de har jeg hørt om, og de er nye. Hvilken bensinstasjon?? Trodde ikke de var kommet ut enda. Må ut på leting! 😀

    2. Spiste smashkuler nå i helga, de var overraskende gode! Var aldri så begeistret for smashbaren, føltes ut som om de bare hadde sopt sammen restene fra produksjonen. Kulene derimot, hadde samme avhengighetsskapende effekt som originalen 🙂 Var fra en bensinstasjon, men det var min bedre halvdel som handlet, så vet ikke noe mer. Molly

  2. Jellypop var på tilbud i mange butikker en lang tid før påske, som blant annet til 10kr(!) på Obs. Da hamstret jeg inn, men heldigvis forsvant den ikke da, håper ikke den gjør det nå heller!

  3. Boble-sjokoladene smaker godt, men jeg kjøper dem ikke fordi de er nesten helt håpløse å knekke i biter. Det går, men bitene går i stykker og det blir kliss og søl. Produsentene har blitt litt for kreative med utformingen av sjokoladene. De ser bra ut, men når det ikke går å knekke sjokoladene i biter på en grei måte, da melder jeg pass.

    Tror mange produkter som ikke selger/går ut er overpriset. Velger ofte bort noen typer godteri fordi de er for dyre i forhold til mengden man får. Produktet kan smake så godt det bare vil, men er det for dyrt i forhold til alternativene, da kjøper jeg ikke.

    En sjokolade jeg tror forsvinner, som gjør meg kjempetrist, er Rock n’rull (tror jeg den heter). Sjokolade med salt lakris. En stoooor favoritt for min del, men i det siste har den vært vanskelig å finne. Mistenker derfor at den er på vei ut av produksjon. Lite utvalg av salte lakrisgodterier for tiden, synes jeg, og da er det trist om enda mer forsvinner. Er det ikke så mange norske ganer som elsker salt lakris, mon tro?

    Savner Laban rocke-seigmenn også. De forsvant for lenge siden. De var gode de!

    1. Enig, det blir fryktelig mye griseri av Boble. Rock’n Rull har jeg ikke kjøpt siden jeg smakte den, men meget mulig den forsvinner igjen. Gjetter at den er litt for spesiell for folket…
      Veldig dumt at Salte Rockere ble borte ja. Skulle virkelig ønske de gjenoppsto. -De var utrolig gode. Vi får mase på Nidar, kanskje de gir etter? 🙂

  4. Snakket med en salgskonsulent fra Freia som kunne bekrefte at jellypopp forsvinner (boble blir værende)
    Så deg forresten i avisen Dagligvarehandelen i dag 🙂

  5. Big cut salt forsvinner fra en del hyller, paprika kommer istedenfor. Kommer også en bernaisevariant fra Kims, salsa også. Røffe rifler i ny versjon bl.a. Nye nøtter fra Maarud og Sørlandschips. Og mye annet. 😉

    1. Oi, takk for info! Nyttig for meg at du tittet innom bloggen! 🙂 Ja, har hørt om de nye variantene fra Kims, er spent på den med salsa. Visste ikke om resten. Tips i vei hvis du vet om noe ny mat også. Er veldig greit å vite hva jeg skal leite etter.

      1. Bare hyggelig! Interessant lesning også! Kommer litt av hvert på mat, økologisk fondue fra Maggi, kylling, okse og grønnsaker. Paneringer fra Toro. Hellstrøm lasagne, diverse Toro og Fjordland ferdigretter. Ny Rustica fra Dr.O, Grandiosa pizzarull taco, hjemmelaget med biff bl.a.

        1. Oi oi oi, tusen takk! Visst om noe av dette men ikke alt. Spennende. Håper det dukker opp i butikkene snart altså. 🙂

  6. Kjedene har blitt strengere med å holde seg til avtalt dato/uke enn de var før, så drøyer vel 2 uker, selv om noe selvfølgelig sniker seg inn før. Mye nytt innen godterikategorien også, non-food ser meget spennende ut. Ellers er det en del kupp å gjøre i Rema nå før det går tomt, bl.a mye hårfarger fra Olia/Nutrisse, Omo power dose hvit, Sun oppvasktabletter, barbergele, Venus barberblad osv, varer som ikke går ut på dato. Coop begynner vel med halv pris fra i morgen av. Kanskje verdt å tipse de som ikke leser nederst på siden. 🙂

    1. Ja, har merket at det er strengere enn før i fht å plassere ut nyhetene i butikk.
      Moro med alt det nye – og spennende med fornyelser innen non food også.
      Takk for info. Bare å hinte om du får nyss om mer. Evt på consuming@live.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.