Laban Sure Sjødyr fra Nidar

I fjor vinter kom Laban med Ville Jungeldyr og Gale Gårdsdyr, og nå har de jammen meg fått selskap av Sure Sjødyr også. Jaja, med to barn i hus er det vel tilnærmet obligatorisk å prøvesmake en slik nyhet.

Laban sure sjødyr

Som dere ser inneholder posen sjøstjerner (Sirius), haier (Jafs) og sjøhester (Trassige Trygve). Alle holder til langt ute på det Labanesiske hav. Måtte trekke litt på smilebåndet av navnene og karakteristikkene bak på posen. Kan tenke meg at de har moret seg hos Nidar mens de holdt på å koke i hop tekstene.

Dette er altså gelefigurer med ordentlig sur kandering utenpå. Sånt surt sukker vet dere. Som gjør at man må rynke brynene. Det er faktisk så mye kandering at figurene kjennes sure nesten helt til man har tygget opp geleen og svelget unna. Gulp. Selve gelen var fersk, mjuk og fruktig, og passe seig. Synes ikke fruktsmaken var syntetisk heller, og det er bra. Men totalen ble for sur for min gamle gane altså. Og det ble faktisk for surt for jentene mine også. De tok hver sin bit og kastet resten av figuren i søpla. Mulig vi er litt pinglete hva surt snop angår her i huset, for dette ble altså i meste laget. Allikevel kan jeg godt tenke meg at mange kommer til å elske disse, det er jo drøssevis av barn som er superbegeistret for skikkelig surt godteri. Og posen var fin.

Laban suresjødyr

Som dere skjønner kommer jeg ikke til å kjøpe disse igjen, men moro å ha smakt. Og vet dere hva jeg ønsker meg neste gang Laban skal introdusere en slektning fra dyreverdenen? Disse slangene som selges i smågodthylla. Disse småsure i forskjellige farger med lysegult skum på baksiden. Tenk om de kunne komme i egne poser? Ja, jeg kan jo kjøpe dem i løsvekt, men det er så kjipt å komme til et smågodtstativ som bare har gamle, steinharde representanter av arten igjen. Snop i ferdige poser er da mye mer hygenisk. Eller hur? Så hvis noen hos Nidar leser dette kan dere kanskje notere forslaget mitt bak øret?

Tilbake til disse ultrasure sjødyra. Hva tenker dere? Flere som synes det ble litt fort surt?

Gjenkjøp: Nei

 

12 thoughts on “Laban Sure Sjødyr fra Nidar”

  1. Jeg er glad i sure ting jeg da, men etter å ha spist særs lite snop det siste året blir jeg fort kvalm og «tung» i magen av sånt no.. Så det går i kinderegg her i huset., he he..

  2. Sure sjødyr er det beste jeg har smakt på lenge! Perfekt sure og myke. Spiste hele posen på 5 minutter, og jeg er ingen godtemums.

  3. Supersurt høres bra ut i mine ører, hadde uansett tenkt å prøve disse, nå er jeg overbevist om at jeg kommer til å få en ny godtefavoritt (så kan det diskuteres om det er en god ting, da).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.