Laban Ville Jungeldyr fra Nidar

I samme slengen som vi testet den Gale Gårdsdyrene (innleg her), testet vi Laban Ville Jungeldyr fra Nidar.

Laban ville jungeldyr

Dette er altså små figurer i skum og søt gele formet som fantasifulle løver, elefanter og krokodiller. Må gi litt cred til Nidar for humoren på baksiden av posen. De har beskrevet dyrene på en artig måte, både med navn og hva de holder på med. Det fortelles litt om jungelen de bor i hvor dyrenespiser fristende frukter og tar skumbad i bruset fra Føringsfossen. (Ha ha, fint lite ordspill der, Nidar). Tviler på at noen barn gidder lese bakpå posen for å få det med seg, men kanskje noen få voksne? 🙂

Her smaker altså løven sitron og tuttifrutti, elefanten jordbær pg tuttifruttu, og krokodillen ananas og jordbær. Trygge, kjente smaker i godterisammenheng.

Laban ville jungeldyr 1

Disse fenget ikke noe særlig hos oss. Snopet var selvfølgelig helt ferskt og følgelig mjukt, allikevel slo det ikke an. Vanskelig å konkretisere hvorfor. Noen ganger treffer man bare ikke smaken. Ingen av barna kunne gi meg noen god grunn for hvorfor de ikke ville spise flere, personlig synes jeg det ble litt for syntetisk og alt for søtt.

Laban ville jungeldyr i skål

Blir ikke gjenkjøp av disse her i huset, og jeg er faktisk skeptisk til om de varer. Hva tror dere?

Gjenjøp: Nei

Consuming_s

5 thoughts on “Laban Ville Jungeldyr fra Nidar”

    1. Ja jeg tenkte også på dem, og trodde nettopp derfor de ville slå an hos de små. Men niks, ikke aktuelt 🙂

  1. Ny storfavoritt, elsker kombinasjonen av skum og søt gele 🙂 Likte disse bedre enn gårdsdyrene, de ble for like vanlige seigmenn.

  2. Jeg er positiv til skum og gele (30/70) men er enig med deg Ingvild, de smaker kunstig og smaken virker bare feil. Virker som et unødvendig medlem i Labanfamilen når alternativene er så mye bedre. Kjapt inn, kjapt ut spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.