Tunfisk med soya og ingefær fra King Oscar

Har dere sett at det har kommet en ny type tunfisk fra King Oscar?

Tunfisk på Rema

Tror ingen av nettavisen som omtalte dette vinduets nyheter har nevnt den, men det er altså en Tunfisk med soya og ingefær. Næringsinnhold finner dere her.

Tunfisk med soya og ingefær

Ser at tunfiskboksene har fått samme design som makrellen til King Oscar. Før var de jo røde. Synes egentlig de gamle boksene var litt finere.  Ryddigere design. Men jeg skjønner at King Oscar vil ha likt uttrykk på alle boksene sine. Skaper en bedre helhet. Lokket her var faktisk også annerledes. Dette var veldig lett å åpne uten søl – bra.

Tunfisk med soya og ingefær lokket

Ble positivt overrasket da jeg åpnet boksen. Hadde ikke forventet å se ekte biter av ingefær. Trodde smaksinnslaget skulle komme fra en eller annen kunstig tilsetning. I tillegg var det som dere ser noen biter av vårløk her, en av mine favorittgrønnsaker som jeg alltid har i hus. Lovet bra.

Tunfisk med soya og ingefær åpnet

Smakte først litt fra boksen, og lagde meg så ei skive med litt tilbehør. Tunfisken i seg selv smakte upåklagelig og konsistensen var passe fast. Innslaget av soya og ingefær ga meg en light-følelse av sushi. Ingefæren kjentes med en gang, sånn oppe i munnen framme i pusten, men ikke så veldig sterkt. Egentlig bra at den ikke dominerte for mye, da er det lettere å kombinere denne tunfisken med andre matvarer. Tenkte det hadde vært godt med chilimajones på, men det er ikke noe jeg har i hus til vanlig. La derfor på litt ekstra vårløk og noen sesamfrø, og spiste noen tomater til. Funket veldig bra.

Tunfisk med soya og ingefær på skiva

Synes kombinasjonen her var god, men det blir nok ikke noen ny favoritt. Kommer antagelig fortsatt til å kjøpe varianten med tomat og basilikum hvis jeg skal ha tunfisk til pålegg. Det kan imidlertid hende jeg kjøper denne igjen hvis jeg skal lage noe spesielt.

Hva med dere? Har dere smakt? Kom gjerne med forslag til bruksområder! 😀

Gjenkjøp: Kanskje

 

4 thoughts on “Tunfisk med soya og ingefær fra King Oscar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.