Makrellfilet i tomat uten sukker fra King Oscar

Har dere sett TV-reklamen som går for King Oscars Skinnfrie makrellfilet i tomat – uten tilsatt sukker? Den kom i mai, men jeg hadde faktisk ikke lagt merke til den i butikken før TV-reklamen begynte å gå. Gulp, for en glipp. Jaja, nå har jeg i hvertfall smakt!

Makrell fra King Oscar

Selv om jeg ikke er noen helsefreak, synes jeg det er greit å kutte sukker i det daglige der det er mulig. Og jeg har vel strengt tatt aldri tenkt over at det er sukker i makrell i tomat. -Selv om det er sukker i omtrent alt vi spiser. Men altså ikke i denne. Her er det heller benyttet søtstoff fra steviaplanten, -smart.

Makrell fra King Oscar fra siden

Makrellboksene til King Oscar fikk forresten nye lokk av typen «peel off» i februar. Disse er enklere å åpne enn de gamle “vanlige” lokkene de hadde før. Man slipper at det liksom brå-åpnes så tomatsausen spruter veggimellom. (Og på hvite bluser…) Husker faktisk jeg tok bilde av boksene med sine nye lokk da jeg var på nyhetshandlerunde i februar. 🙂

Hvis jeg skal dra fram noe jeg ikke liker så bra med disse boksene, som egentlig bare er en bagatell, så er det fiskene som danner dette repeterende, litt rotete, mønsteret. Hadde foretrukket en ensfarget bunnfarge på boksen. Kanskje det hadde gjort seg med himmelblå? Eller enda bedre, havblå. 😀

Makrell fra King Oscar åpnet 2

Denne makrellen smaker akkurat slik som man forventer at makrell i tomat skal smake. Fersk, fin og mjuk, med akkurat passe mye tomat. Den er ikke for sterk, men snill, fyldig og tydelig. Det er ikke snev av den der kjemiske lightsmaken som mange produkter uten sukker får. Fint! Hadde jeg ikke lest det på boksen, hadde jeg aldri i verden kjent at den var uten sukker. Stevia duger så det holder, -veldig bra! Må jo også si det er et klart pluss at fisken er skinnfri. Helhetsinntrykket blir mye renere og mer delikat enn om sølvglinsende skinnrester dukker opp hist og her.

Makrell fra King Oscar fra siden på skiva

Makrell fra King Oscar med litt agurk

Mmmm, nydelig sammen med iskald melk!

Denne blir det helt sikkert gjenkjøp av. Jeg spiser ganske mye makrell, har det alltid stående i kjøleskapet, og kan like gjerne velge denne som en annen boks.
Og mamma, du som er King Oscarfan; hvis du ikke har prøvd denne kan du helt trygt gjøre det.

Hva med dere? Har dere smakt makrell søtet med stevia? -Eller skal dere?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

4 thoughts on “Makrellfilet i tomat uten sukker fra King Oscar”

  1. Jeg har en sånn stående i skapet, ikke prøv den ennå. Elsker makrell i tomat på knekkebrød, men har vanligvis kjøpt Stabburets. Det som gjorde at jeg valgte denne sist var faktisk emballasjen med mønsteret som jeg synes både var lekkert og innbydende. Morsomt hvor forskjellig man er 🙂 Bra den smakte godt da, det er jo tross alt det viktigste! Gleder meg til du skal ta fatt på alle nyhetene!!

    1. He-he, ja så forskjellig smak kan man ha. Denne var i hvertfall veldig god, og jeg innbiller meg at den ikke luktet så mye som Stabburet sin.
      Ja gleder meg til alle nyhetene – skulle bare hatt litt flere timer i døgnet. 🙂

  2. Oi, dette har ikke jeg heller tenkt over :-O De lurer søren meg inn sukker overalt! Husker du prisen på denne kontra Stabburet sin? Må prøves! Skinnfritt er jo også helt ypperlig 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.