Grandiosa Original Deluxe

Ja, da har jeg smakt den. Grandiosa Original Deluxe.

Grandis 2

Som jeg har skrevet tidligere synes jeg esken var ordentlig lekker! Det kommer ikke så bra fram på bildene her, men pappen er virkelig skimrende. Og pizza i gullboks kan jo ikke bli feil. Eller hur?

Grandiosa originaldeluxe

De aller fleste har vel fått med seg at denne Grandiosaen har fyllet til originalen, og samme ostebunn som Helmaxvariantene som kom for et år siden. (Innleggene jeg skrev om dem kan forøvrig leses her og her.) Smaken skal dermed være forutsigbar og kjent.

Grandiosa originaldeluxe frossen

Grandiosa originaldeluxe stekt

Det eneste som skilte denne fra den vanlige var selvfølgelig konsistensen på bunnen. Man kjenner at det er litt ost under der som gjør helheten noe sprøere, særlig ut i kantene, men forskjellen er ikke markant. Hadde jeg ikke vært oppmerksom på at dette var en deluxe, kunne jeg fort bare trodd at osten var litt skjevt fordelt. Og at noe tilfeldigvis hadde havnet under bunnen og ut i kanten. Skulle ønske det var dobbelt så mye! Stekt ost er digg. 😛

Grandiosa originaldeluxe stykke

Oppsummert synes jeg denne pizzaen var helt all right. Jentene mine likte den også. Nå er det ikke så veldig ofte vi spiser ferdigpizza faktisk, men det kan godt hende det blir gjenkjøp hvis jeg kommer over et godt tilbud. Siden forskjellen var så liten mellom originalen og denne blir nok prisen avgjørende for hvilken jeg velger. Er veldig spent på om det er marked for den. Om den varer.

Vet at flere har smakt og har meninger her. Hva synes dere?

Gjenkjøp: Mulig

 

8 thoughts on “Grandiosa Original Deluxe”

  1. Vi spiser endel pizza. Veldig greit å bare kunne slenge en pizza i ovnen i en hektisk hverdag. Så mye mulig vi tester ut denne her etterhvert. Og, som du sier. Innpakningen er veldig forlokkende..

  2. Synst den er knallgod. Blir nok endel gjenkjøp av den her ja 🙂 Krydrer den gjerne littegrann med Gastromat.

  3. Har planer om å teste ut denne i morgen, kunne ikke dy meg siden jeg elsker både ost og matnyheter. Paprikaen må pirkes av først, dog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.