Grandiosa Helmax Marinet Pepperbiff

Okay, ingen har vel unngått å få med seg TV-reklamen for Grandiosa Helmax. Den der som har noe DJ Broiler-aktig over seg.  (Eller er det bare jeg som synes det?) Og siden jeg allerede har skrevet om varianten med Skinke & Salami, må jeg jo skrive om den andre varianten også. Den med Marinert Pepperbiff. Har fått også denne tilsendt fra Stabburet. Tusen takk for det!

Grandiosa Helmax Marinert Pepperbiff

Denne pizzaen har altså fyll med marinert pepperbiff, grillet løk, grillet paprika og noen kladder mild rømme spredt rundt omkring. Her er den i frossen tilstand.

Grandiosa Helmax Marinert Pepperbiff frossen

Og ferdig stekt, klar for innhugg.

Grandiosa Helmax Marinert Pepperbiff stekt

Siden jeg allerede hadde smakt varianten med Skinke & Salami, var jeg ikke like spent på den revolusjonerende supersprø ostebunnen denne gangen. Det så ut som om ostemengden var ganske tilsvarende mengden på den forrige. Jeg tok derfor sjansen på å steke denne på vanlig stekeplate istedenfor på rist, siden jeg definitivt foretrekker å steke pizza på plate. Synes det gjør bunnen mye mjukere og saftigere. Nei, jeg er altså ikke av dem som prefererer spør bunn. Kanskje ikke så bra med tanke på vurdering av denne pizzaen.

Selv om jeg legger godviljen til blir det vanskelig å skryte voldsomt her. Synes dette var en trist pizza. Der jeg ble positivt overrasket over mengden skinke og salami på den andre varianten (bilde her) , ble jeg tilsvarende skuffet over denne. Ikke mye å heise flagget for. Eller hva synes dere? Det som er av fyll smaker heller tamt og stusslig. Med unntak av pepperbiffen. Det var ikke så mye av den, men det var futt i det som var. Man kjente pepperet fint uten å anstrenge seg. De minste her i huset syntes den var for sterk, og en av dem lurte på om det var bein i pizzaen. Neida, det er bare i fisk det kan være bein. 🙂 Ingen av dem spiste opp stykkene sine. Dessverre. Det var for mye svart på den (altså synlige pepperkorn).

Grandiosa Helmax Marinert Pepperbiff stykke

For meg ble denne smaksopplevelsen bare feil. Sammensetningen stemte liksom ikke. Rømmekladdene rundt omkring gjorde det litt vassent, og fra min side er ikke det ønskelig på en pizza. Man kjenner greit at det er ost i bunnen, særlig ut mot kantene. Det smaker ganske godt, men det er ikke nok til å veie opp for mangel på begeistring over resten av pizzaen. Er helt sikker på at det ikke blir gjenkjøp.

Fikk med meg i en eller annen sammenheng at det var denne flest hadde smakt til nå. Ikke den med Skinke & Salami. Stemmer det? Har dere smakt? Og if so, er dere totalt uenige med meg? Eller gir dere tommel opp? Sorry, men jeg gjetter på at den forsvinner i februar neste år.

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

5 thoughts on “Grandiosa Helmax Marinet Pepperbiff”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.