Peppes Pizza Farmer’s Meat

Frivillig, ubetalt reklame

Jeg husker jeg var veldig spent til produktslippet i februar i fjor, da Peppes for første gang beveget seg inn i frysedisken i dagligvarebutikkene. De lanserte tre ulike frossenpizzaer, og jeg smakte ganske raskt en av dem. (Innlegg her.) Dessverre ble jeg ikke så veldig imponert, og vi har faktisk ikke kjøpt hverken den eller noen av de andre variantene siden da.

Men nå i høst presentere de en ny variant; Farmer’s Meat. Kanskje den kunne være noe?

Vanligvis velger vi en eller annen Grandiosa når vi skal ha frossenpizza, men her forleden lot jeg meg altså friste av den røde kartongen. Dessuten var det gått mange måneder siden forrige Peppestest. Produktutviklerne har hatt lang tid på seg, det kunne jo hende de hadde fikset opp i fuktig-dam-problematikken som flere med meg opplevde med de første utgavene.

Farmer’s Meat er toppet med masse skinke og baconbiter, slik ser den ut i frossen tilstand.

Etter 11 minutter så den slik ut, og vi var spente på å smake. Heldigvis var det ingen væskedam på midten denne gangen, en klar forbedring allerede der spør du meg.

Smaksmessig da? Nja, vil vel ikke akkurat kalle det en pizzaperle. Ingen av oss ble helt overbevist denne gangen heller. Som dere ser var det bra med skinke, stort pluss for det. Den kunne gjerne vært bedre fordelt utover hele flaten, men strengt tatt klarer man å fikse det selv før man setter pizzaen i ovnen. Hva gjelder ost synes jeg de kunne spandert et litt rausere dryss. Det hadde løftet helheten mye.
Tomatsausen var også veldig ujevnt fordelt. Noen steder var det virkelig alt for mye, det var ikke godt, andre steder var den tilnærmet fraværende. Dumt, for sausen i seg sjøl var all right med ganske mye smak.

Totalsmaken her var ikke spesielt sterk, allikevel ble vi alle ganske tørste i løpet av måltidet. Jentene mente videre at det var for mye skorpe og at pizzaen var slitsom å spise.
Ingen av oss fikk den der gode Peppes-feelingen av Farmer’s Meat, og den fristet dessverre ikke til gjenkjøp. Veldig synd, siden den både i teorien og med noen små justeringer kunne vært en knallpizza.

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.