Peppes Pizza Triple Meat

Frivillig, ubetalt reklame

Ferdigpizzaene fra Peppes er blant produktene jeg har vært aller mest nysgjerrig på til dette lanseringsvinduet. Nyheten kom jo allerede før jul, -merkelig nok, dermed har vi forbrukere hatt lang tid til å glede oss og til å bygge forventninger. Vet at det er mange av dere som har ventet i spenning.

Noen andre som også har hatt tid til å forberede seg er konkurrentene. Antar at flere enn meg har sett hvor mye Grandiosareklame det har gått på TV siden jul? Gjetter at det er en grunn til det. Vanligvis synes jeg produsentene holder kortene veldig tett til brystet frem mot lanseringer, men her fikk vi info hele to måneder før vareslipp. Ja ja, det var helt sikkert en plan bak den tidlige avsløringen. Noen som vet?

Peppes Pizza har utvilsomt vært et sterkt merkenavn veldig lenge. Da de beveget seg fra restaurant og inn i dagligvare med kjølte komponenter for noen år siden, syntes jeg det var både spesielt og interessant. At de nå velger å innta frysesonen i tillegg, er definitivt ganske spennende. Og de har ikke lansert bare én pizza. Neida, hele tre varianter har vi fått. Downtow Pepperoni, med pepperoni & ananas, Chicago Green, en vegetarvariant med grillet paprika & rødløk, og Triple Meat med skinke, pepperoni & kjøttboller, som jeg kjøpte i går for 77 kroner på Meny. Skal si det satses!

Da jeg så kartongen i butikken ble jeg bittelitt overrasket over hvor liten den var. Den hadde ganske ordinært frossenpizzaformat, men jeg hadde nok litt ubevisst innbilt meg at den skulle være som restaurantpizzaene. Greit nok, min feil. Og 545 gram er jo helt vanlig størrelse på en kjøpepizza. Det var bare å omstille seg. Her ser dere den frosne pizzaen før steking.


Sammensetning av fyll virket svært lovende. Både skinke, pepperoni og kjøttboller på en og samme pizza er et godt utgangspunkt for suksess. I alle fall for oss kjøttetere. Toppingen var ganske ujevnt fordelt, men jeg håper det bare skyldes forskyving under transport. Ikke slurv under produksjonen.

Pizzaen skulle stekes i 12 til 14 minutter og i løpet av steketiden fyltes kjøkkenet mitt med deilig pizzaduft. Jeg var optimist.

Etter 12 minutter tok jeg den ut, og så at det var en liten dam, en slags væskeansamling, i en fordypning i pizzaen. Det er vel sånt som kan skje med mat som har vært frossen? Tilbakemeldinger på Snap var at flere av dere hadde opplevd det samme med disse pizzaene fra Peppes. Merkelig. Kan ikke huske at jeg har hatt det på andre frossenpizzaer. Ikke noe big deal, det forsvant igjen ganske fort.

Så var det tid for smaking, og etter første bit var meldingen ganske unison fra barna mine. Her var det for mye tomatsaus! Og jeg forsto hva de mente. Sausen hadde en ganske dominant smak og det var mye av den. Akkurat som toppingen virket sausen i tillegg å være ganske ujevnt fordelt, dermed ble smaken litt voldsom på noen biter. Faktisk så mye at den overskygget smaken av f.eks skinken. Litt dumt.

På bitene hvor det ikke var for mye saus syntes jeg totalsmaken var bra. Både skinken, pepperonien og særlig kjøttbollene smakte godt. Bunnen var fin og ganske luftig, men selve smaken var noe anonym. -Slik som på mange andre lyse pizzabunner. Helt greit. Det var kanskje litt vel mye bunn også, de kunne godt ha lagt fyllet litt lengre ut, men igjen kan jo det bare skyldes tilfeldigheter på mitt eksemplar eller forskyvning under transport. Jeg synes (selvfølgelig) også det var veldig godt med den originale rømmedressingen til Peppes på, den er en av de beste dressingene jeg vet om. Må til slutt ta med at pizzaen heldigvis mettet ganske godt, i hvertfall bedre enn jeg fryktet da jeg først så den. Fint!

Da denne pizzaen ble testet i Dagbladet før jul fikk den terningkast 6 (her). Det ville ikke jeg gitt den. Jeg pleier aldri kaste terning, men om jeg hadde gjort det hadde det nok blitt en firer.

Begge jentene mine sa nei til gjenkjøp. Ingen av dem var videre imponert. Jeg er litt mer i tvil. Pizzaen var helt okay, men ikke spesiell. Den kan lett forsvinne i mengden. Jeg hadde nok forventet litt mer av merkenavnet Peppes. Kan godt kjøpe denne og bli mett og fornøyd, men om jeg skal kose meg med en frossenpizza, i den grad det er mulig, velger jeg nok en annen pizza.
Hører veldig gjerne fra dere hva dere synes her. Enten om denne eller de andre variantene.🍕🍕🍕

Gjenkjøp: Usikker

 

21 thoughts on “Peppes Pizza Triple Meat”

 1. Har ikke smakt den, men utifra dine bilder ser det ut som det er vanvittig mye deig. Midten ser bra ut med mye kjøtt og ost, ser saftig ut også. Jeg har faktisk ikke noe imot at det samler seg litt veske på pizzaen sålenge det er moderate mengder, synes det bare gjør den litt saftig og ikke veldig tørr, det er sikkert bare litt fett fra kjøttet som siver ut og blander seg med tomatsaus og lignende. Kanskje jeg kjøper den, men litt stiv pris som jeg mistenker er pga Peppes-navnet. Jeg kommer veldig langt med den originale grandiosa 🙂

  1. Ja, det var vel mye deig. Og prisen er helt klart litt i overkant. Kanskje de regner med at folk vil teste uansett ja? Merkenavn selger. 🙂

   1. Jepp, jeg tror absolutt at de regner med at folk kjøper denne uansett, ihvertfall for å teste den. Jeg tror også dette er et lettere produkt for oss forbrukere å kritisere enn f.eks alle grandiosa-variantene som kommer ut, rett og slett fordi det er et kjent merke og vi sammenligner gjerne litt med det som blir servert i restauranten. Prøvde ikke Peppes seg på småprodukter ut i butikkene tidligere? Tenker på egen deig, egen saus, pepperoni. kjøttboller osv….

    1. Jo, de kjølte komponentene selges fortsatt de. Må være suksess siden de har vært i salg så lenge. Er jo bra utvalg og mye godt. 🙂

 2. På denne har jeg sett så mange negative tilbakemeldinger at jeg neppe vil teste en gang. Når det i tillegg er mye tomatsaus, blir jeg enda mer skeptisk. Merkelig den testen i Dagbladet da – har de testet pizza som ikke har vært frosset, eventuelt mer skånsomt frosset? All slik deig tørker jo ut i fryser…

 3. Dette var veldig mye pizzakant for min smak. Liker veldig lite kant, mer pizza. 77kr for denne virker helt overpriset som mye av frossenpizza markedet. Pizzabakeren på hjørnet hos meg tar 79kr for en pizza på den størrelsen og sånn burde det ikke være. Frossenpizza burde maks koste en 50 lapp slik som kvaliteten er på de.

 4. Hei, jeg fant bloggen din på grunn av innslaget på Matkontrollen.

  Jeg er også godt over gjennomsnittet interessert i produktnyheter i dagligvarehandelen så det blir moro å følge med på consuming.no

  Jeg kjøpte alle de tre nye pizzaene fra Peppes denne uken til 59,90 pr stk på Coop Obs.
  Jeg har rukket å smake på Triple Meat. Den var skuffende. Det lå en halv desiliter vann i midten på pizzaen etter maks steketid. Måtte suge det opp med tørkepapir og steke pizzaen lengre fordi den var ustekt i midten. Jeg tenkte at problemet var at vår stekeovn ikke slipper ut fuktighet, men ser jo her at flere andre har samme opplevelse. Jeg synes det var for lite original Peppes smak på Triple Meat, og etter min mening for lite tomatsaus. Det var også helt andre kjøttboller enn de vi finner i kjøledisken. Hilsen Peppesfan helt fra den spede begynnelse på 70-tallet i restaurantene på Solli Plass, Frogner Plass(West End) og Konghellegaten på Sinsen.

  1. Hei, så artig å høre. Velkommen som leser. 🙂
   Ja, hører mange har opplevd væske på denne pizzaen. Får håpe de forbedrer produktet og slipper en ny versjon ganske kjapt. Tror det ville være lurt.

   1. Hei igjen! Jeg fikk nettopp et tips om å tine Peppes Pizzaen helt før steking. Da ble alle tre som smakte på Triple Meat mer enn middels fornøyd. Men de jukset litt ved å ha på Peppes Rømmedressing.

 5. Vi testet denne og Chicago Green i dag. Chicago Green var grei, men skorpen var ikke noe å rope hurra for. Litt papp-aktig? 😕
  Gutta ropte ikke hurra for triple meat’en heller. Hos forblir nok Dr. Oetker Rustica med pepperoni favoritten over alt i pizzafryseren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.