Super Crunchy Pops fra Cloetta

Pops står høyt på snopelisten min. Jeg har likt det siden jeg var liten, og blir derfor alltid begeistret når det slippes nye varianter. Denne gangen var intet unntak. Jeg fant Cloettas Super Crunchy Pops på Coop Mega i går kveld og måtte selvfølgelig sikre meg et eksemplar.

I tillegg til å være ekstra crunchy, skulle popsen ha et hint av salt. Den etter hvert nokså velbrukte kombinasjonen søtt og salt fungerer ofte bra, så jeg var absolutt optimist før smaking.

Vi åpnet posen og jeg registrerte at enhetene var mindre enn forventet. Mindre enn original Pops.
Et øyeblikk syntes jeg de minnet om slike små sjokoladerosiner som finnes i smågodtsatativer, men etter nærmere ettersyn landet jeg på at disse var hakket større.

Innholdet kom over i skåla og jeg tok den spennende første biten.
Hmm, jeg kan vel ikke si at forventningene mine ble helt innfridd. Jeg hadde sett for meg at dette skulle være som vanlig, boblete Pops, bare hardere og med litt saltsmak, men det var det ikke. Konsistensen her var annerledes. Den var tettere, hardere og mer kompakt og min umiddelbare assosiasjon var kjeks. Søørn. Det var jo ikke det jeg hadde lyst på. Havrekjeks med sjokolade, sa eldstejenta, og det var en treffende beskrivelse. Kjernen i disse var mye fastere enn hos den vanlige, luftige Popsen og smaken minnet mer om turkjeks enn godteri. Hintet av salt var nesten fraværende og jeg kjente det på bare noen få av bitene jeg tok. Så dumt. De var allrighte, men jeg satt egentlig ikke med følelsen av å spise Pops.

Det smerter meg litt i sjela å skrive dette, men denne posen har jeg ikke så veldig tro på. Dessverre. Det  blir for mye kjeks og for lite Pops. Gjetter at mange kommer til å smake dem, men om det er Pops man vil ha går man tilbake til originalen ved neste kjøp. Ser faktisk at beskrivelsen min av Pops Sea Salt fra 2014 er ganske lik denne her og så vidt jeg vet finnes ikke den posen lenger i butikk.
Det blir dessverre ingen gjengkjøp av Super Crunchy Pops, men jeg er fortsatt positiv til flere popsnyheter. Kanskje en Popsrull?

Gjenkjøp: Nei

3 thoughts on “Super Crunchy Pops fra Cloetta”

  1. Hmm, da vet jeg ikke om jeg kommer til å bruke 60+ kroner på den, som den koster her. Har lyst til å smake selv, men tror nok jeg venter til et tilbud. Jeg er veldig glad i Pops sjokoladeplaten, den med litt krokan. Synd den er vanskelig å få tak i, finner den bare på Eurospar.. :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.