Pops Sea Salt fra Cloetta

Jeg har likt Pops så lenge jeg kan huske. Spiser det bare i perioder, og de siste årene har det blitt tilnærmet ingenting, men de siste ukene har jeg faktisk kjøpt det noen ganger igjen. Gleden var selvfølgelig stor da jeg hørte at det skulle komme Pops Sea Salt ved dette produktslippet. Litt av et sammentreff!
Jeg lurte så klart på om det ville være godt – selv om noe langt inne inne i hodet mitt prøvde å si meg at dette hadde jeg testet før! Og at det smakte helt greit, men ikke så bra som originalen. -Sånn er det jo i de aller fleste tilfeller. Ristet det av meg og kjøpte en pose på Mega. Her er den:

Pops Sea Salt pose

Pops Sea Salt

Antar at dere vet hvordan Pops smaker, og disse ligger ganske tett opp til originalen. Allikevel er det en forskjell, og da mener jeg altså i tillegg til at disse er tilsatt et merkbart, men relativt diskret saltdryss.
Synes forskjellen ligger i konsistensen. Enhetene er faktisk bitte litt mindre, og de kjennes ikke så porøse som originalene. De virker tettere, og krispen er mer kompakt. Totalen blir dessverre mer kjeksaktig, og det var akkurat det inntrykket jeg håpet jeg ikke skulle få. De var for all del gode, men ikke så gode som de i den orange posen.

Pops Sea Salt i skål

Etter hvert som jeg spiste flere ble jeg bare mer og mer overbevist om at jeg har smakt disse før, og jeg tror jeg må ha kjøpt en pose i Sverige for noen år siden. Er det noen som kan bekrefte at de har vært i salg der borte? Er også ganske sikker på at jeg har tatt bilder av en slik pose, men at jeg aldri kom så langt at jeg fikk laget noen bloggpost om den. (Believe me, det skjer med ganske mange produkter.) Spørs om jeg må lete litt i arkivet mitt for å se om jeg finner igjen noen bilder. Tror jeg avbildet dem i en gjennomsiktig skål jeg har kjøpt i Praha.

Pops Sea Salt på bordet

Jaja, jeg får hente meg inn igjen her og konkludere. Både barna mine og jeg var enige da skåla var halvtom. De smakte allright, men vi foretrekker originalen.

Dette tror jeg dessverre er et typisk produkt som forsvinner om ikke så lenge. Posen blir kanskje kjøpt en gang fordi man er nysgjerrig, men gjenkjøp finner ikke sted.
Hva tror dere? Noen som har smakt enda? Enige med meg?

Gjenkjøp: Niks

 

6 thoughts on “Pops Sea Salt fra Cloetta”

  1. Hvis jeg ikke husker helt feil så hadde de en variant før som var med salt og var i en gul pose..(som var i salg i norge).Den synes både jeg og samboeren min var kjempe god..ganske lik smaken som var på denne utgaven.

  2. Mener bestemt den fremdeles er i salg i Sverige. Bor i Halden, så er stadig vekk over, så skal sjekke neste gang for å være sikker, men med mindre hukommelsen svikter helt så mener jeg at jeg så den der forrige uke.

  3. Se hva jeg fant på Meny idag! http://www.mathem.se/varor/chokladstycksaker/kina-wafer-55g-fazer Kina Wafers fra Fazer! Du vet de Pops-lignende Kina-kulene? Og jeg må bare si…nam! Wafersene er nydelige. Ikke for søtt, ikke for mye sjokolade, ikke for lite kjeks og hundre ganger bedre enn Cloetta sin Sports (i mangel på annet å sammenligne med). Dog liker jeg Pops-kulene bedre enn Kina-kulene, men denne nyheten her falt virkelig i smak 😉

    1. Så bra du likte den – jeg har nemlig en liggende som jeg aldri rakk å åpne i helgen. 🙂 Skjønner at jeg kan glede meg – takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.