Polly Turmiks fra Nidar

I det siste har jeg sett mye reklame for Nidar sin melkesjokolade på TV. En sjokolade som utvilsomt er veldig god.
Men selv om de spiller på trolldom og magi i reklamen synes jeg ikke den er direkte magisk. Den nye platen med Polly Turmiks derimot, er farlig nær.

Jeg ble bare sånn passe nysgjerrig da jeg hørte om den første gang. Så den allerede lørdagen i uke 6 på Coop, men den er ikke nyheten jeg har vært ivrigst etter å teste til dette slippet. Sikkert fordi den ikke har verdens sprekeste innpakning. Nå angrer jeg litt på at jeg ikke prioriterte den før. Den var nemlig helt skummelt god.

Polly Turmiks er en sjokoladeplate som selvfølgelig minner veldig om den gule nøttemiksposen med samme navn. Sjokoladen inneholder små biter av cashewnøtter, pecannøtter og mandler, i tillegg er det spandert et akkurat passe raust dryss med havsalt over det hele. Det er ingen rosiner, noe jeg tenkte kanskje ville gjøre smaken litt tam, men der tok jeg heldigvis feil.

Vi tok med sjokoladen på skitur i vinterferien. Og selv om det meste smaker godt når man endelig kommer fram til turhytta og er klar for påfyll av energi, tok det ikke mange sekundene å konstatere at denne var knallgod. Virkelig. Det er fin fordeling mellom de ulike nøttesortene, bitene er passe store, og havsaltet kjennes på tungen ganske umiddelbart. Man sitter også igjen med små salte punkter i munnen etter at man har spist opp sjokoladebiten. Og selve melkesjokoladen, den vet dere hvordan smaker.

Sånn i farten kan jeg ikke komme på noen andre sjokoladeplater som inneholder en miks av ulike nøttesorter.
Lurt tenkt, Nidar. Egentlig rart ingen har kommet på det før.

Sjokolade finnes i både stor og liten plate og det synes jeg er bra. Jeg er i utgangspunktet ikke en sjokoladeperson, men denne kunne jeg faktisk tenkt meg å kjøpe når jeg en gang i mellom vil ha sjokolade i egostørrelse. Den lille passer vel egentlig også bedre enn den store å ha i sekken på tur.
Den store blir det selvfølgelig også gjenkjøp av. Begge barna, også hun som ikke er så begeistret for nøtter, syntes den var «fantastisk og supergod».

Hadde jeg vært produktansvarlig hos Nidar hadde jeg gjort mitt beste for å få pushet denne fram så folk, og da mener jeg også de som ikke er så opptatte av nyheter, blir oppmerksomme på den før påske. Så rekker de å smake først, for deretter å kjøpe inn rikelig til hytteturen. Selv om jeg ikke var så imponert over innpakningen, kan man ikke argumenter mot at den skriker påske. Ganske høyt også. Og har man først smakt denne en gang, kan jeg ikke skjønne annet enn at flere enn meg vil ønske å kjøpe den igjen. Fikk i alle fall det inntrykket ut fra kommentarene deres på Instagram.

Ser at dette ble et uvanlig positivt og begeistret innlegg, men så langt synes jeg denne sjokoladen er en av de beste nyhetene til dette slippet.

Gjenkjøp: Ja!

10 thoughts on “Polly Turmiks fra Nidar”

  1. Hørtes jo fantastisk ut! Må smakes! Sjokolade med flere ulike nøttetyper i og havsalt må jo være himmelen, hehe. 🙂 Har du forresten smakt sprø ringer med paprika enda? Og sukkerfri villa?

    1. Ja, den var sinnssykt god.
      Nei, har ikke fått åpnet noen av dem enda. Har begge. Kjøper og kjøper, men utsetter litt å smake siden jeg må ta så mange bilder først. 😀

  2. Jeg smakte denne igår og den var helt fantastisk! Må være en av de beste sjokoladene jeg har smakt. Håper den aldri blir borte! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.