Dagligvarebloggen

Crispy Onion Rings fra Maarud

Endelig helg og endelig fikk jeg smakt på Onion Rings fra Maarud. Det er de i den blå posen i Food Truck-serien deres.
Jeg har sett på dem i butikken utallige ganger, og faktisk tatt flere bilder av dem også, men ikke kommet så langt at jeg har fått smakt før nå.

Som jeg skrev i innlegget om Spareribspotetgullet i samme serie (her), liker jeg størrelsen på posene i denne serien. Enhetene oppi her er ganske lette i seg selv, så totalen er på under 100 gram. Og det holder egentlig i massevis. I hvertfall om man skal spise alt selv.

Det luktet middels mye løk blandet med noe annet da jeg åpnet posen. Dette «annet» var nesten litt ostepopaktig uten ostedelen eller hvordan jeg nå skal forklare det? OK, ser at det var en litt selvmotsigende beskrivelse, men ta gjerne en sniff ned i en slik pose, så skjønner dere sikkert hva jeg mener.


Duften var ikke det eneste som minnet om ostepop. Konsistensen var også som lett, sprø og porøs ostepop, men jeg fikk heldigvis ikke like mye bøss på fingrene som jeg gjør fra ostepop. Her var det bare litt. Smaken minnet heller ingenting om ost. Isteden kjente jeg ganske rendyrket løk, dog ikke sterk og helt uten det litt søtlige, nesten sukkerlignende etterpreget som f.eks potetgullet med ost & løk har. Ettersmaken man satt igjen med var av mild løk, og jeg syntes den satt i ganske lenge helt bak ved jekslene

Jeg syntes disse var gode jeg, og etter hvert som jeg åt ble jeg ganske sikker på at jeg har smakt noe lignende fra Estrella i Sverige tidligere. OK det, helt eller delvis gjenbruk av en suksessoppskrift er innafor.
Eldstejenta mente de smakte passe greit, men ville ikke ha så mange. Jeg tror muligens smaken var hakket for voksen for henne.

En fin snacksopplevelse dette her, og jeg kan godt kjøpe løkringer fra Food Trucken igjen. Det blir ikke noe jeg velger på fast basis, men som en variasjon nå og da, innimellom det vanlige potetgullet, duger de så absolutt.

Gjenkjøp: Ja

4 Responses to Crispy Onion Rings fra Maarud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.