Dagligvarebloggen

Food Truck Southern tasty Spareribs fra Maarud

Det begynner å bli en liten stund siden forrige snacksinnlegg her, nesten så man skulle tro jeg hadde sluttet å spise potetgull… Neida, det skjer ikke. Jeg har bare holdt meg til de vanlige favorittene noen helger.  Men nå på lørdag ble det testing igjen. Da var det virkelig på tide.

De fleste har sikkert fått med seg de fargeglade posene Maarud har rullet ut de siste ukene. En serie med Food Truck-snacks der til og med pappeskene er tilpasset konseptet. Kult.

Det finnes tre ulike varianter i serien og på lørdag prøvde vi den rosa; Food Truck Southern tasty Spareribs.

Kanskje litt ambisiøst siden jeg egentlig ikke er noe glad i ordentlige spareribs, men posen var så fin! Både fargen og resten av designet. Likte størrelsen også. 130 gram holder i massevis. I hvetfall om man skal spise alt alene.

Åpnet posen og tittet inn som jeg pleier. Flakene var riflede og ganske knalle i fargen. Og de luktet veldig syltet. Det syltede inntrykket fulgte også med inn i smaken, slik at flakene nesten kjentes både saftige og syrlige, selv om de selvfølgelig var helt tørre. I tillegg hadde de en ganske kjøttaktig, grillet smak, så det var vel egentlig ingen tvil om at Maarud har truffet bra med krydderet sitt. Så lenge man vet hva spare ribs er og hva det smaker vel å merke. Eldstejenta, som aldri har spist en spare rib i sitt liv tok noen flak i forbifaren og utbrøt, «mmm, så godt – bacon». Og jeg kan egentlig skjønne hva hun mente. Det følger nemlig også med en ganske røkt smak helt på slutten når man har svelget unna, og den blir sittende litt igjen sammen med ettersmaken av kjøtt. Artig opplevelse. Potetgull som nesten smakte mat.

Jeg er ingen øldrikker, men det slo meg at dette sikkert passer godt ved siden av en kald halvliter.

Dette var potetgull med MYE smak. Faktisk i meste laget for meg. Jeg foretrekker heller de litt roligere smakene som ikke overtar hele munnhulen. Som jeg skrev lengre opp her er jeg heller ingen dedikert spare ribs-nyter, så det skulle litt til for at dette potetgullet skulle seile opp som ny favoritt. Har lyst til å si ja til gjenkjøp fordi jeg synes både konsept, posestørrelse og design var kult, men vet at jeg mest sannsynlig ikke velger det igjen.

Men, -jeg skal smake de to andre variantene i serien. Det gleder jeg meg til.

Gjenkjøp: Nei

8 Responses to Food Truck Southern tasty Spareribs fra Maarud

 • Du bør teste poppa chips fra sørlandschips, også! Chipsen er ikke stekt i fett og er derfor ikke så du blir glissen på fingrene. Jeg testet paprika, men har sett flere varianter også. Meny har et bra utvalg 🙂

  • Har smakt flere av dem og liker dem ikke noe særlig. Synes konsistensen er for pappaktig. Ellers takk for tips 🙂
   – Men de har lekker emballasje, det skal de ha.

 • Ble ikke helt klok på denne, jeg 🙂

  Men den kantarellchipsen har blitt en favoritt! 🙂

 • Testet og ikke gjenkjøp fra meg.
  Litt merkelig kryddersmak, og litt mye krydder (?) men mulig jeg er feil tester som ikke spiser så mye potetgull til vanlig 😉

 • Dette er blitt min favorittchips. Jeg spiser omtrent ikke andre chips lengre. Syntes den er knallgod på smak, det SMAKER liksom.
  Jeg er er til vanlig en ivrig paprika-chips-elsker, men syntes mange av de paprikavariantene som jeg har elsket, har blitt borte og erstattet med andre varianter som jeg ikke liker så godt.

  Denne derimot, det er og blir denne chipsen hver gang jeg kjøper.

  • Så bra. Hvis du liker paprikapotetgull, har du prøvd Olivio med paprika fra Maarud? Jeg har ikke blogget om den, men den er veldig god. Den har litt pepper, så det brenner liksom bitte litt etter at man har kjent paprikasmaken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.