Pops i den nye posen og snart flere nyheter

Jeg synes alltid det er moro når produkter får nytt og freshere design. Spesielt gøy er det når noen av favorittene mine oppgraderes, slik som Pops som fikk ny pose i februar.

Her ligger en gammel pose oppå en eske med de nye. Ikke så voldsom forskjell, men den er der.

Jeg spiser mye Pops, og som jeg skrev i innlegget om Popsplaten (her), kjøper jeg det faktisk så ofte at det havnet på den der 10-på-10-listen min på Æ-appen til Rema. Gulp 😀

Og i tilfelle noen fortsatt skulle lure – Popsen i den nye posen smaker like godt som i den gamle.

Og folkens, nå er det jo bare to uker til det kommer nye varer i butikkene igjen. – Jeg får nesten litt småpanikk, for det er fortsatt så utrolig mange av februarnyhetene jeg ikke har fått skrevet om. Ja ja, jeg får fortsette å blogge om dem innimellom det helt nye som jeg antar dukker opp ganske snart.
Maislippet pleier jo ikke være så stort, men nytt snop, litt snacks, og grillmat i nye pakninger ser vi alltid, ikke sant?

Jeg har foreløpig bare fått to tips, så det blir spennende å se hva mer produsentene kan friste med. Er sikker på at mye popper fram allerede denne uken. Si i fra om dere ser noe da! 👍🏻 🙂

14 thoughts on “Pops i den nye posen og snart flere nyheter”

  1. Hvor fant du Pops-platen? Jeg har ennå til gode å se den noen steder?! Eller ligger den kanskje ikke sammen med Freia og Nidar sine plater? Jeg elsker jo Pops! Er fryktelig lei meg for at også de ekstra store Popsene er så vanskelige å få tak i. Håper de ikke skal ut!

    1. De har i hvertfall Popsplaten i Menybutikkene, lurer på om jeg har sett den på Mega også?
      De store Popsene har jeg bare sett i store Coop butikker i det siste. I hvertfall Coop Extra på Slependen om jeg husker riktig. Før hadde de dem i store Remaer også, men det har jeg ikke sett på lenge. Nei, håper ikke de forsvinner – de er supergode!

    2. Pops-platen fant jeg tilfeldig på Bunnpris sammen med de andre småsjokoladene rett før påske. Da hadde jeg egentlig sluttet å lete siden jeg aldri fant den noe sted.

      1. Jegs synes jeg ser Popsplaten mange steder, er verre med Centerplaten. Den synes jeg nesten ingen har.

  2. Jeg ramlet over en liten Oreo-bar fra Freia her om dagen, på Shell, den har jeg ikke sett før! Har til gode å åpne og smake da. Ellers har jeg fortsatt ikke fått meg til å smake på hverken Center-baren eller Pops-plata, og det må en jo!

    1. Den der Oreobaren har jeg hørt om fra flere, men ikke funnet selv. Si gjerne i fra om den er verdt å smake etter hvert. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.