Popsplate fra Cloetta

Jeg liker Pops. Faktisk liker jeg det så godt at det ligger på 10-på-10-listen min på Æppen til Rema. Jeg ble derfor i fyr og flamme da jeg hørte at Cloetta skulle komme en egen Popssjokolade. Så digg! Dere har helt sikkert sett den i butikk, og forrige lørdag prøvde jeg den som lørdagsgodt. (Som flere kanskje fikk med seg på Instagram.) 😄😄

Dette er en liten melkesjokolade med biter av krokan i tillegg til den vanlige kjekspopsen, og jeg ble faktisk en smule overrasket da jeg leste det på pakningen. Hadde innbilt meg at det bare skulle være pops og sjokolade i plateform, men kanskje krokanen er tilsatt for å gjøre det hele litt mer spennende? Sprite opp totalinntrykket? Vel, det gjensto å se.

Jeg likte at sjokoladeplaten var inndelt i små ruter. Fint å kunne dele med andre selv om man ikke har med en slik 200-grams storplate å gjøre. Så var det smaken. …hm. Den var ikke helt som forventet.

Først kjente jeg sjokolade og så kjente jeg krokan. Knekk. Det minnet meg om Daim, og knaste fint mellom tennene da jeg tygget. Det smakte søtt og godt. Så, helt til slutt, når biten nesten var ferdigtygget og smeltet unna i munnen, trådte den originale popssmaken tydelig frem. Og ettersmaken var også mest som vanlig Pops. Bare en anelse søtere.

Sjokoladen var godt den, ingen tvil om det, inntrykket stemte bare ikke 100% med forestillingen min. Jeg fikk uansett lyst på en bit til etter umiddelbart at jeg hadde sist opp den første, så det bekrefter vel at platen falt i smak. Etter hvert som jeg spiste gjetter jeg også på at krokanen er tilsatt for å ikke gjøre inntrykket så tørt. Det hadde kanskje blitt litt og stusselig med bare luftig kjeksknas og sjokolade.

Ser ikke bort i fra at jeg kan kjøpe denne her igjen. Begge jentene mine syntes den var supergod, og det har jo også litt (mye) å si for hva vi handler inn av snop. Velger nok fortsatt helst original Pops om det er tilgjengelig, men alt til sitt bruk. Skal jeg f.eks ha en liten treat i bilen når jeg er på tur kan denne sjokoladen lett bli et naturlig valg. Bare å smake folkens. 😀

Gjenkjøp: Antagelig

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.