Fazermint bar

En av de første sjokoladenyhetene fra februar jeg bestemte meg for å prøve, var Fazerminbaren. Den hørtes jo helt fantastisk ut. Men så var den ikke så lett å finne som jeg hadde trodd, og så kokte det litt bort i alle andre nyheter som skulle testes. Og så gikk ukene. Men nå, nå har jeg endelig fått smakt.
De hadde den på Coop Mega.

Som jeg har skrevet tidligere jeg glad i mint. Jeg synes de originale små Fazermintsjokoladene er ordentlige gode, og var derfor overbevist om at jeg kom til å like denne baren like godt. Her er den, inndelt i fem delikate ruter.

Sjokoladen er selvfølgelig mørk, og hver rute er fylt med deilig, flytende mintkrem. Skillet mellom hver bit er ganske godt tettet igjen med sjokolade, det gikk derfor helt fint å bryte opp rutene, uten at fyllet rant ut og førte til kliss og klin på fingrene. Veldig bra.

Selv om smaken så klart var god, ble jeg litt småskuffet. Sorry to say. Smakskombinasjonen er selvfølgelig velkjent og klassisk, men etter min mening ble det litt for mye sjokolade i forhold til mintkrem. Blandingsforholdet var rett og slett litt skjevt. Sjokoladesmaken dominerte veldig og hver bit føltes noe massiv i munnen. Den friske minten forsvant litt, og  jeg satt ikke helt igjen med forventet inntrykk. Dumt altså.

Ikke misforstå, det smakte godt og sjokolade er spist opp, jeg ble bare ikke så begeistret som jeg hadde forestilt meg. Jeg skjønner at man ikke kan ha for tynn sjokolade på et slikt produkt, da ville det antagelig ødelegges eller knuses for lett inni emballasjen, men kanskje man da heller burde holde seg til det lille, originale formatet? Kanskje passer det best til akkurat denne smakskombinasjonen? Ikke godt å si.
For min del blir det ikke gjenkjøp av denne baren. Er spent på om den vil vare eller ikke.

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.