Hvorfor er ikke Fazermint helårsprodukt i norske butikker?

Ikke noe newsflash at det dukker opp vanvittig mye godt i butikkene før jul. Det er jo høytiden for sukker og fett. Vi gir gladelig bort sjokolade og annet snop i glossy innpakning når vi skal i diverse julebesøk, og det er så hyggelig så. Og vi kjøper det til oss selv. (Og så gidder vi ikke ta diskusjonen om sunnhet, ernæring, fråtsing og kalorier her. Det hører hjemme i andre fora.) Og når så butikkhyllene bugner av julegodt i alle varianter får vi i tillegg gledelige gjensyn med en del klassikere. Produkter man kanskje hadde glemt litt bort, men som ikke er spesielt julete. Produkter som absolutt burde hatt helårsstatus. I hvertfall etter min mening. Og et av disse produktene er Fazermint. Hvor godt er ikke det! Og hvorfor har ikke butikkene det hele året?

Jeg synes disse er skikkelig gode, og alltid når jeg er i tax free-butikker pleier jeg å kjøpe noen av eskene som er halvparten så store som denne her. De er utrolig søte og størrelsen er perfekt når man bare skal ha med en bitte liten vertinnegave når man går på besøk. Men de har jeg ikke sett i en eneste vanlig butikk, kanskje det bare er en sånn duty free edition? I tax free er i hvertfall Fazerminten uansett å få kjøpt hele året, så hvorfor er det ikke det i norske dagligvarebutikker også?

Dere vet hvordan disse smaker, sant? Mørk sjokolade med flytende, glatt mint inni. Nydelig i sin enkelhet. Regner med at de fleste har smakt så ytterligere smaksbeskrivelse er overflødig?
Men mintsjokolade er da virkelig ikke bare forbeholdt jula? Eller hur? Eller er det bare jeg som liker det resten av året også? Tips meg veldig gjerne hvis dere vet om butikker som selger disse året rundt. Det er da virkelig ikke bare et juleprodukt. 🎅🏼🎄

Gjenkjøp: Jada, mange

 

9 thoughts on “Hvorfor er ikke Fazermint helårsprodukt i norske butikker?”

    1. Plantasjen av alle steder. Trur ikke Plantasjen her gjør det, kan i hvertfall ikke huske å ha sett det der, men skal se ekstra godt etter neste gang. Takk for tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.