Dent Oi Frutti

Må bare ta med en liten pastillpost før jeg tar kvelden. Har nemlig sett så mye reklame for de nye posene med Dent Oi i det siste. Den dukker opp over alt på nett. Og siden jeg er en ivrig pastillnyter har jeg så klart latt meg friste. -De freshe, lekre posene lyser jo opp i massevis av butikker om dagen også. Man kan nesten ikke unngå å legge merke til dem.

Har lyst til å smake alle tre sorter, men valget falt på den orange, Dent Oi Frutti nå først.

Det står på posen at pastillene skal ha smak av sitrus og bær, nærmere bestemt pomelo/jordbær og solbær/appelsin. Litt uvante, men absolutt spennende kombinasjoner. Måtte forresten google pomelo igjen. Vet jeg har gjort det før, men kunne ikke huske hva det var. Det er ikke akkurat noe vi pleier å ha i fruktfatet på kjøkkenbenken for å si det sånn. -Men til info er pomelo en pæreformet sitrusfrukt, fjernt i slekt med grapefrukten. Så vet vi det.

Utenpå hver pastill var det strødd syrlig kandering slik Dent Oi pleier å ha, og den var definitivt sur nok for meg. Heldigvis varer den ikke så lenge, men lenge nok til at man skjærer noen ufrivillige grimaser. Gosh.

Jeg likte den røde best. Den var fruktig og fin og smakt egentlig barnlig godteri. Jeg klarte ikke isolere ut de ulike fruktsmakene, men det gjorde ikke så mye. Den gule smakte mest appelsin, lite solbær, men den ble nesten for sur for meg. Fælt å innrømme, men på noen av pastillene varte det sure for lenge til at jeg klarte å kose meg. Den ene datteren min var enig, mens den andre syntes smaken på begge farger var topp. Vet ikke helt hvem som er i målgruppen for disse pastillene, men kanskje de er myntet mer på ungdommer enn mødre?

Tror ikke det blir gjenkjøp av denne posen. Fruktsmakene var gode, men totalinntrykket var litt for syrlig.
Uavhengig av det må jeg gi et stort pluss for at Dent Oi har fått mye bedre poser enn de hadde tidligere. Disse rives ikke opp i veska og de har en veldig praktisk zip lock-stripe øverst. Nice. Gleder meg til å prøve de andre smakene etter hvert og om man liker sure fruktpastiller er det bare å kjøre på med disse.

Gjenkjøp: Nei

 

12 thoughts on “Dent Oi Frutti”

  1. Den gule er ikke ny, men posen er oppdatert fra papirpose til ziplock-pose. Min favoritt har lenge vært den med syrlig bringebær, men tror den er gått ut. Kjøpte i alle fall opp det som var på 50% på Meny. Og før det likte jeg veldig godt den sommerlimited med cola og sitron. Noen sier den var som Yup Lacerol Cola, men det stemmer ikke. Det lille sitroninnslaget gjorde så mye. Er spent på den med syrlig pære og håper du tester den neste gang. Spennende at du testet denne her, men er også skeptisk da jeg helst liker rene smaker og ikke så himla mange ulike kombinasjoner i lag med hverandre… Da syntes jeg heller den oransje med appelsin, og lilla med solbær gjorde seg 🙂

  2. Da jeg så den med sur pære på Europris måtte jeg bare kjøpe – og også litt som et plaster på såret til ei som nettopp har trukket visdomstann. Da jeg åpnet posen luktet det godteri, men det jeg stusset over var at enhetene var så små, og da jeg så på pakken var det jo færre kalorier i hver. Hater at de minsker på størrelsene. Men men. For en som elsker Granny Smith epler var dette en suksess, og jeg syntes virkelig at denne smaken gjorde seg på en Dent Oi. Min favoritt forblir nok fremdeles bringebær, men denne var virkelig ikke gæren 😉

    1. Må nok smake da skjønner jeg. 🙂
      Og hadde det ikke vært bedre å spise en is etter å ha trukket tann? 😀 Ser for meg at dette sure ville gjøre litt vondt å få oppi krateret?

  3. Tja angående visdomstannen; det gikk fint med både pastiller og salt popcorn 🙂 Var verst de første timene bare!

    1. Så bra da. Bra det ikke var så vondt. Jeg husker det som utrolig smertefullt flere dager etter fjerning, og det gikk bare å spise is og yoghurt. 🙂

  4. Den nede var et h****** for den måtte opereres og skjæres ut, mens den oppe gikk smertefritt i forhold, og den ble trukket hos min faste tannlege 🙂 Har en til som skal ut 10 April, men den er samme ”typen” som den jeg tok nå!

    1. Enda godt det da. Utrolig at sånt i munnen skal gjøre så utrolig vondt. Lykke til uansett – får da virkelig håpe det går greit siden det er i påskeuka.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.