Dent Oi Lakris & Pære

Siden det fortsatt er minimalt med matvarenyheter å oppdrive, fortsetter jeg med litt oppdateringer innen Snop/Snacks-kategorien. Dere leste kanskje innlegget mitt om Dent Oi Bringebær? Vel det har også kommet en Dent Oi Lakris & Pære. For en artig kombinasjon!

Dent Oi Lakris & Pære

Da jeg så posen tenkte jeg umiddelbart saltpastill. Den gule fargen er jo ganske så synonymt med Dent saltpastill, sant? Tenker kanskje det hadde vært koselig med ei lita grønn pære nede i hjørnet på posen også?

Dent Oi Lakris & Pære åpnet

Akkurat som Bringebærvarianten, er pastillene ganske store, litt seige og drysset med kandering.
Med en gang man tar en i munnen smaker det salt. Men etter et nanosekund kjenner man et friskt lite pæreinnslag sammen med det salte. Kombinasjonen var litt uvant, men faktisk helt okay. Pæresmaken er ganske svak, og jeg synes den kommer og går litt etter hvert som pastillen fortæres. Kan tenke meg mange vil hevde dette kun smaker saltpastill, men jeg er sikker på at om man hadde tatt en ren saltpastill i munnen etter denne, ville man merke forskjell. Å identifisere friskheten som pæresmak er imidlertid ikke så lett. Hadde jeg ikke visst hva pastillen het, hadde jeg antagelig bare tenkt saltpastill med innslag av et eller annet. Uansett var den ganske god, så det er bare å prøve.

Dent Oi Lakris & Pære 3

Hmm, er litt usikker når det gjelder gjenkjøp. Selv om de var gode, tror jeg nok at jeg holder meg til vanlige saltpastiller. Men hvem vet?
Og så fikk jeg plutselig litt lyst på rene pærepastiller. Finnes det?

Er det flere av dere som har smakt disse?

Gjenkjøp: Kan godt hende

 

18 thoughts on “Dent Oi Lakris & Pære”

  1. Er kommet en ny grandiosa! Grandiosa Deluxe, anbefales å prøve ut 🙂
    Extra har kommet med ny tyggis som heter ‘superberries’ kjempe god den også

  2. Huffameg.denne kombinasjonen av salt på pære var vond.
    Ta vekk saltet og sett til sukker sier jeg.
    Utsjh,,,

    : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.