Dagligvarebloggen

S-merke Salt Skum fra Candy People

For en stund siden smakte vi som dere kanskje husker S-merke Surt skum fra Candy People (her), og nå har vi også prøvd varianten med salt smak. Den ser slik ut:

Dette er jo tilsvarende produkt som man kan kjøpe i løsvekt, altså som smågodt, men noen ganger passer det bedre å kjøpe noe ferdig innpakket. Det ha vi vært inne på før. 😉

Det luktet ikke så mye da jeg åpnet posen, bare svakt lakrisaktig. Mmmm, fristende.

Disse smaker akkurat slik man tror de smaker. Som salte lakrisputer som ikke er for sterke og som bare er behagelig salte i munnen. Gjetter at de fleste av dere har smakt lignende skumpletter før. Mjuke og ferske var de også – nylaget snop er alltid best. Noen av enhetene hadde litt mye strø på utsiden syntes jeg, men de er sikkert bare litt tilfeldig fra pose til pose og fra bit til bit. Men da vet vi i at også disser er å få i egen pose. Good to know.
Har faktisk ikke sett dem i noe dagligvare butikk, men på mange Deli de Lucaer og Circle Kstasjoner. Kanskje de kommer i butikk etter hvert om de selge OK? Og tenk om de hadde hatt bitte litt spenstigere look på emballasjen sin? Et ørlite innslag av en annen farge hadde gjort seg. Kanskje noe kongeblått eller noe? Bare en tanke altså.

Som jeg har skrevet før synes jeg det alltid er moro med utfordrere på markedet. Jeg er skikkelig for variasjon og valgmuligheter for oss forbrukere. Og selv om jeg ikk er så glad i type fast lakris, liker jeg veldig godt både lakrisbåter, lakrisgele og lakrisskum Så disse her falt i smak de, kjøper dem veldig gjerne igjen.

Gjenkjøp: Ja

4 Responses to S-merke Salt Skum fra Candy People

  • Jeg elsker denne! Har spist mange poser allerede! Jeg elsker salt skum, men det er så få som lager det akkurat sånn som jeg liker det. Utenom denne er det bare salte skumfroskene og salte runde skumsmileyer i løs vekt som gjør susen, og selv de finnes knapt noen steder. Håper denne posen kommer i vanllige butikker etterhvert, jeg gjør hvertfall mitt for å sikre godt salg 😉

  • Hei Ingvild!
    Jeg jobber for ett eksternt salgs-team som for tiden selger produkter til dageligvare for Candy people.
    Jeg kan informere om at at S-merke og flere av produktene i sortimentet til Candy people vil bli tilgjengelig for Norges gruppen sine butikker fra uke 8.

    • Hei, og tusen takk for info! Så flott. Kjempefint for meg å få slik info, så takk igjen. Jeg skal være på utkikk. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.