Dagligvarebloggen

S-merke Surt Skum fra Candy People

På lørdag var vi publikum under MGP jr. i Oslo Spektrum. Veldig stas å være tilskuer på et slikt arrangement, og da hører det selvfølgelig også med å spise litt digg. Og siden jeg visste at prisen på det som selges av munngodt i Spektrum er helt hårreisende, valgte vi å heller kjøpe med godis på forhånd. Planen var å plukke litt smågodt, men hva gjør man når smågodtet der man tenker å handle er så inntørka og hardt at man frykter knekte tenner om man biter i det? Jo, man går et annet sted og kjøper noe hygenisk innpakket i en tett pose i stedet. 😀

s-merke-skum

Og siden jeg blant annet hadde tenkt å kjøpe slike små rosa, lysegule og lysegrønne sure frosker, men av overnevnte årsak ikke fikk plukket det fra et smågodtstativ, ble det et alternativ jeg faktisk ikke hadde spist før. Har sett disse posene med S-merke på her og der en stund, men liksom ikke helt kommet meg til å prøve noe av det før. Men på lørdag smakte vi altså Surt Skum, noen lette mjuke skumputer med syrlig kandering på utsiden. De er fra Candy People, og de hadde jo massevis av produkter på nettsiden sin. Alltid moro å bli oppmerksom på produsenter og distributører man ikke kjenner til.

s-merke-mjukt-skum-fra-candy-people-posen-oppe

Og disse var helt supre de. Jeg kjente god fruktsmak, og synes forskjellen på de ulike fargene var tydeligere enn på de små froskene jeg egentlig hadde tenkt å kjøpe. Graden av syrlighet var også helt passe. Det kjentes absolutt surt nok til å havne i kategorien surt godteri, jeg måtte rynke brynene litt, men det var ikke så voldsomt at det gjorde vondt bak i munnen eller inni kjevene når man ler.

s-merke-mjukt-skum-fra-candy-people-posen

Konsistensen var også mjuk og fin, passe seig, og jeg trengte ikke frykte for å knekke tennene. Høh
Synes det var grei størrelse på posen også, liker at det ikke er for voldsomme porsjoner. Den her inneholdt 70 gram, og med tanke på at hver enhet er såpass lett var det mer enn nok.

s-merke-mjukt-skum-fra-candy-people

Må beklage at bildene ble litt mørke her, men som dere vet er jeg opptatt av å teste produkter i autentiske situasjoner, og i Spektrum var det ganske dunkel belysning.

Disse kan jeg absolutt kjøpe igjen, og må nok etter hvert prøve flere av produktene fra Candy People.

Gjenkjøp: Gjerne det

 

4 Responses to S-merke Surt Skum fra Candy People

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.