Caring Shower Silk Mousse fra Nivea

Hjemme hos oss er vi svake for såpe i skumform. Det var derfor ingen tvil om at denne nyheten fra Nivea måtte testes. Beholdere med dusjskum! De hadde to varianter på Meny på CC Vest der jeg handlet, og jeg valgte den lyseste som heter Caring Shower Silk mousse creme smooth.

september-2-2016-silk-mousse-fra-nivea

Det sto Silk extract på beholderen, så da tenkte jeg skummet sikkert var ekstra mykt og behagelig.

caring-shower-silk-mousse-nivea

Jeg har alltid litt småangst for at såper, vaskemidler og lignende jeg ikke får luktet på i butikken skal vise seg å lukte mann. Kjøpe en gang en meget kvinnelig deodorant med masse blomster på etiketten, men da jeg tok den i bruk satt jeg bare med følelsen av å lukte voldsomt barbarisk og maskulint. Huff, det ble en lang dag på jobb. -Selv om trolig ingen andre kjente noen ting. Håpet derfor virkelig dette skummet duftet feminint. Og det gjorde det. Heldigvis.
Stressa som jeg var i butikken så jeg nemlig ikke at korken hadde et lite klistremerke hvor man kunne skrape med neglen og få et hint om hvordan duften faktisk var. Jaja, nå vet dere det i hvertfall, og til info lukter det ordentlig rent og behagelig.

caring-shower-silk-mousse-nivea-kork

Og konsistensen her, den var fantastisk glatt. Så deilig! Det er virkelig ingen overdrivelse å kalle det silkeglatt. Skummet er ganske tett, men samtidig så lett, så lett og veldig behagelig å såpe seg inn med. Og det smelter ikke bort alt for fort heller, man rekker fint å fordele det godt utover slik som med alminnelig såpe. Egentlig minnet det veldig om barberskum synes jeg. Her snakker vi skikkelig softness!

caring-shower-silk-mousse-nivea-skum

Som jeg har skrevet før har vi våre faste dusjfavoritter i Lano og Dr Greve her i huset, men det er alltid moro å bytte på litt innimellom. Dette skummet kommer jeg derfor til å kjøpe mer av en annen gang. Kanskje vi må prøve den andre varianten også?

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.