Mild & pleiende dusjgelé fra Dr Greve

Er det flere enn meg som har sett alle de nye Dr. Greveproduktene i butikken? Det er massevis!
Tror i hvertfall jeg har sett over ti nyheter i non food-hyllene. Jeg liker når det kommer nye, hele serier. Veldig moro. Og blant alle nyheten var altså denne flasken med Mild & pleiende dusjgelé. Mener den koster 29 kr på Meny. Ikke så avskrekkende det.

Dr Greve dusjsåpei butikken

Jeg har alltid vært fornøyd med Dr Greveprodukter jeg har brukt tidligere, så denne måtte testes.

Dr Greve dusjsåpe

Fant ut på nettsiden at dette er en pH-balansert og hudvennlig dusjgele, uten parabener og fargestoffer. Videre skal den være dermatologisk testet på sensitiv hud, være såpefri, og passe godt til tørr hud. Og med vårt nordiske klima er vel ikke jeg den eneste som er ganske så knusktørr nå vinterstid? Høh, skal spare dere for bilder av mine vinterbleke legger og armer, men jeg antar at jeg ikke er alene om trenge litt pleie nå når det er kuldegrader ute.

Og folkens, denne dusjgeleen luktet fantastisk godt! Det er lenge siden jeg har blitt såå begeistret for en duft på en dusjgele fra en matbutikk. Den lukter såpete og veldig rent. Tenker liksom definisjonen på ekstrem renhet. Litt vanskelig å forklare, men synes den minnet veldig mye om duften til den der Vaseline Intensive Care som finnes i tilsvarende flaske. Den har jeg også alltid likt duften utrolig godt på.

Dr Greve dusjsåpe på hånden

Ellers kan jeg ta med at geleen kjennes glatt, mjuk og behagelig å bruke. -Dere vet hvordan dusjgele funker. Om jeg har blitt noe mer smidig eller mindre tørr i huden er ikke godt å si, men jeg har i hvertfall blitt ren.

Jeg har forresten sett at det finnes refill til flasken også, og faste såpestykker i samme serie. Noen som har testa?

Dr Greve dusjsåpe refill

Dr Greve såpestykke

Er det forresten ikke utrolig? Da jeg vokste opp var flytende såpe liksom litt dyr luksus. Vi hadde for det aller meste faste såper. Men i dag syns barna mine det er kjempestas hvis vi en gang i mellom har et såpestykke. De er jo vokst opp med bare flytende varianter.

Denne dusjgeleen var både velkommen og velduftende – det blir garantert mange gjenkjøp. -Altså av refillen.

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Mild & pleiende dusjgelé fra Dr Greve”

  1. Er ikke alle disse bare Vaseline Intensive Care i ny innpakning? Er nok derfor de lukter likt. Unilever har jo tatt over Vaselinemerket i Norge, og i dag fant jeg Vaseline-produkter i ny innpakning med bare engelsk tekst på produktene.

    1. Det har jeg ikke sett enda, men godt mulig det. Skal på en ny snuserunde i butikkene helgen tenker jeg, så da skal jeg speide litt etter dem. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.