YUP Melon Sour fra Läkerol

YUP. Synes navnet på disse pastillene er så festlig å si. Nesten like morsomt som å si navnet til den der Joop!-parfymen. Og den igjen minner om den der Rädda Joppe – död eller levande-serien. Artig. Jaja, kan vel ikke starte innlegget med digresjoner her, så jeg får ta meg inn igjen. Dere leste kanskje innlegget jeg skrev om cola-YUP’en i april, og nå har vi smakte det nyeste varianten; YUP Melon Sour.

YUP Melon Sour

Akkurat som cola-YUP’en er dette mjuke tyggepastiller med et surt strøbelegg på utsiden. Kandering er det visst mange som kaller det. Colavarianten har vi kjøpt igjen mange ganger, og jeg håpet selvfølgelig at også denne smaken skulle være en skikkelig innertier.

YUP Melon Sour åpnet

Det luktet ordentlig fruktgodteri da jeg åpnet posen. Vil ikke kalle det utpreget melonduft egentlig, mer generell, fruktig goderiodør. Helt OK det. Jeg er ikke sånn superbegeistret for produkter med melonsmak i utgangspunktet, så en mer udefinerbar fruktkombinasjon var helt okay.

Som dere ser var det ikke så voldsomt mye strø utenpå hver pastill. Dermed var de ikke så voldsomt sure heller. Akkurat som den med colasmak var de syrlige nok til at de kan kalles sour utenpå posen, men ikke så sure at man må vrenge hele fjeste hver gang man putter en i munnen. Behagelig det. Smaken hadde selvfølgelig mye melon i seg, og jeg syntes særlig jeg kjente det oppe i munnen og når jeg pustet ut etter å ha spist opp hver pastill. Det smakte ikke bare vannmelon, kjente like mye honningmelon og “noko anna” jeg ikke klarer å sette ord på. Er ikke så bevandret i melonenes verden at jeg klarer å pinpoite hver eneste lille nyanse. Men pastillene smakte okay de, litt over midt på treet vil jeg si, og man får smaken man er lovet på posen.

YUP Melon Sour i hånden

For min del blir nok ikke denne noen ny favoritt. Er derfor litt usikker hva gjelder gjenkjøp. Velger heller sorten med cola hvis jeg skal ha en pose YUP. Den likte barna bedre også. Når vi er inne på pose må jeg forresten gi litt skryt sånn på tampen. Liker at posen ikke er av papir og at den har zip lock øverst. Veldig praktisk. Helt fantastisk at man slipper å få bunnen av veska full av surt strø slik man kan få fra andre pastillposer. Fine farger hadde den også.

Oppsummert var dette en sommerlig og grei pastill, -som sikkert mange liker, men det ble ikke noen ny favoritt hos meg.

Gjenkjøp: Tviler

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.