YUP Cola Sour fra Läkerol

Hørte det var flere som hadde smakt de nye YUP-pastillene fra Läkerol, så da måtte jeg gi dem en sjanse jeg også. Har dere sett dem? På min nærmeste Meny henger de rett ved kassa.

Yup Cola Sour

Kort fortalt er dette mjuke tyggepastiller med colasmak, og de er dekket med et tynt lag syrlig strøssel. Kandisering er det vel vi kaller det. De er faktisk sukkerfrie og heller søtet med blant annet stevia.
Og man kan lett tenke seg til hvordan disse smaker på forhånd. Yup, som colagodteri. 😀 Det fine er at selv om de er syrlige utenpå er de ikke så sure at fjeset vrenger seg. De er småsure de første sekundene, men ganske fort kjennes bare colageleen.

Yup Sour ut av posen

Jeg syntes disse var både forutsigbare og gode jeg. Kan ikke akkurat si jeg satt med følelsen av å smatte på noe nytt og innovativt, men det var egentlig helt greit. Det smaker som sure colaflasker for oss som helst ikke vil ha dem så sure. Tenker vi kan kalle surhetsgraden moderat. Videre likte jeg pastillstørrelsen og ikke minst syntes jeg det var supert at posen ikke var av skjørt papir som lett revner. Irriterer meg stadig hvis jeg har pastillposer som spjærer i veska slik at alt fóret plutselig er overstrødd av xylitolsukker. Her har de brukt plastikkpose, og det er til og med en zip lock-mekanisme øverst. Praktisk.

Yup

Her ble det mye skryt ser jeg, men sånn blir det når jeg smaker noe jeg liker. Posen her inneholdt 30 gram, og jeg kunne glatt ha spist mer. Kjøper helt sikkert disse igjen i overskuelig fremtid. En fresh liten nyhet.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.