Kesam Mager Blåbær fra Tine

Jeg må bare skrive et bitte lite innlegg om den andre nye Kesamvarianten fra Tine som kom i mai også. Kesam Mager Blåbær. Har jo allerede skrevet om den med smak av jordbær og rabarbra, (innlegg her) og denne her har altså blåbærsmak.

Kesam mager blåbær

Det luket som en kombinasjon av mye blåbær og litt skogsbæryoghurt da jeg åpnet lokket. Det så veldig slik ut også. Og det var helt greit for min del. Skogsbæryoghurt er en av de beste yoghurtsmakene jeg vet om.

Kesam mager blåbær åpnet

He he, det var faktisk litt tilfeldig at jeg hadde blåbær i huset når jeg skulle ta bilder av boksen her. Moro å arrangere litt. Ellers er jeg ikke så flink som disse store matbloggerne som alltid har rett tilbehør, lekkert garintyr og litt interiørstæsj i tillegg på alle bilder. Her går det mest i det ordinære og dagligdagse. Men det passet unektelig bra med litt bær når vi skulle smake på kesamen sammen med vaflene våre også. Har funnet ut at jeg ikke kan servere pisket krem til hver gang – selv om det er veldig godt. Det metter jo mer enn en hel middag. Gulp.

Kesam mager blåbær og vaffel

Blåbærkesamen smakte som antatt veldig godt. Det hadde åpenbart tydelig blåbærsmak, men inntrykket var ikke så syrlig eller tørt som jeg hadde forventet at det skulle være. Den var nesten søtere enn jeg hadde trodd. Bra det. Er jo vant til at man ofte må fire litt på smaken når fettinnholdet reduseres, men her synes jeg balansen var fin. Man kjenner også bra med blåbær eller om det er blåbærbiter nedi her. Enhetene var i hvertfall ganske små. Duften minnet meg forrsten veldig om å gå på blåbærtur, og den der Barne-TVserien som het Putte i Blåbærskogen eller noe sånt. 😀

Kesamen var frisk og fin ved siden av vafler, men jeg synes faktisk den var ende bedre å bare spise sammen med bare gryn og bær. Nesten som en yoghurt altså. En nokså fyldig sådan. Håper det ikke hørtes kjedelig ut, men da har man i hvertfall et veldig hverdagslig bruksområde til den. Ikke dumt.

Kesam mager blåbær i bruk

Må si at dette også var en fin nyhet. Blir spennende å se om den varer. Lurer på om jeg nesten har mer tro på denne enn den med jordbær og rabarbra. Selv om den også var god.
Leste på nettsiden til Tine at Kesam Mager Blåbær bare i salg i Coopbutikkene, så da vet dere hvor dere evt. skal lete.

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.