Chocolate & Lakkris Bar Sea Salt fra Sirius Konsum

Dere husker kanskje innleggene jeg har skrevet om de ulike sjokoladekulene med lakris fra Sirius Konsum? Hvor jeg absolutt synes den med kokos er best. (Innlegg her – og løp og kjøp om dere ikke har smakt!) Vel, ganske nylig så jeg at Meny både på Sandvika Storsenter og CC Vest hadde fått inn en liten sjokoladebar fra Sirius Konsum også. Chocolate & Lakkris Bar Sea Salt. Som da selvfølgelig er islandsk sjokolade med biter av lakris og havsalt.

Sirius Konsum lakrissjokolade i butikken

Jeg er som dere vet ikke så glad i lakris, men dette hørtes da ut som en killer combo? Og salt lakris synes jeg jo er godt, det er den der vanlige, søte jeg kan styre meg for. Leste at denne sjokoladen skulle inneholde rå-lakris, hva nå enn det er, men gledet meg uansett til å ta en smak.

Sirius Konsum lakrissjokolade på duken

Det første jeg tenkte da jeg hadde sprettet pakningen var at sjokoladen var usedvanlig lys. Det kommer ikke så godt fram på bildet her, men den er en nyanse lysere enn hvordan jeg er vant til at melkesjokolade ser ut. Videre ser man tydelig bitene av lakris skinne igjennom flere steder. Ser ut som om godeste Sirius har vært raus med drysset sitt.

Sirius Konsum lakrissjokolade åpnet

Så tok jeg en smak og først kjente jeg ikke så mye til lakrisen. Kjent forsåvidt at det ikke var ren melkesjokolade jeg spiste, for det småknaste når jeg tygget, og i tillegg lurte en slags bismak litt i bakgrunnen: Men det tok litt tid å identifisere at det var lakris. Mot slutten av biten kjente jeg det imidlertid ganske godt. Det kjentes egentlig som en litt voksen, tydelig lakris, som på ingen måte var for søt, og jeg syntes til min store forbauselse at det smakte ganske godt. Til tross for at jeg er en non-lakris-person. I alle dager. Det minnet litt om den der gode lakrissmaken man kan kjenne på noen typer hostesaft, hvis dere forstår hva jeg mener? Den som liksom fyller både kinn og tenner etter at man har svelget. Videre kjente jeg tydelige, dog ganske isolerte saltinnslag hist og her som spritet opp hele inntrykket noen hakk.

Sirius Konsum lakrissjokolade delt

Den var ikke dum denne her altså. Det er faktisk slik at jeg sier kanskje til gjenkjøp. Det hadde jeg virkelig ikke trodd før jeg åpnet emballasjen. Er sikker på at dere som liker lakris i utgangspunktet blir begeistret for kombinasjonen.

Gjenkjøp: Kanskje

2 thoughts on “Chocolate & Lakkris Bar Sea Salt fra Sirius Konsum”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.