Chocolate & Lakkris Coconut fra Sirius Konsum

Det har vært helg, og i helgene spiser jeg snop. Det gjør sikkert dere også. Og denne helgen har jeg faktisk testet en aldri så liten godbit, nemlig Chocolate & Lakkris Coconut fra Sirius Konsum. Dere husker kanskje at jeg har skrevet om ulike varianter av disse islandske lakriskulene tidligere, og dette er tydeligvis trendje varaint som slippes på det norske markedet.

Sirius Konsum, sjokolade, kokos og lakris

Innlegg om den originale Chocolate & Lakkris kan forresten leses her, og innlegg om den med salmiakkpulver ligger her.

Dette vil jeg kalle en litt unik kombinasjon. Å blande sjokolade og lakris er blitt ganske vanlig, og sjokolade og kokos er en klassiker. Men alle tre smakene sammen hadde jeg aldri prøvd før. Og jeg kan med en gang si at dette var godt. Veldig godt.

Sirius Konsum, sjokolade, kokos og lakris åpnet

Det luktet mest sjokolade da jeg åpnet posen. Sjokolade sammen med et lite snev av lakris. For meg som ikke er så kjempeglad i lakris lovet det veldig bra. Som dere ser var det ikke så veldig mange kuler i posen, men til gjengjeld hadde hver kule nokså bra størrelse. Og de er såpass fyldige og mektige at man blir fornøyd etter en liten håndfull. I hvertfall ble jeg det. -Selv om det smakte utrolig godt.

Sirius Konsum, sjokolade, kokos og lakris i skål

Først kjenner man sjokoladen. Så kommer en fin kombinasjon av det litt faste, bestemte fra lakrisen og det mjuke, småsøte og eksotiske fra kokosen. Det blir litt som Panda lakris møter Bounty the taste of paradise. Og så gjemmer de seg inne i en liten sjokoladekapsel, og former en perfekt liten treat. Det er ikke så mye lakris i disse som i de to foregående sortene jeg har testet. Det som er ligger imidlertid som en diskret, fin liten ramme rundt kjernen av kokos. Egentlig er det ganske rikelig med sjokolade også. Men etter at man har svelget er det ettersmaken av lakris som henger igjen i munnen.

Sirius Konsum, sjokolade, kokos og lakris delt i to

Disse kan jeg fint kjøpe mange ganger igjen. Uten tvil. Og så er jeg veldig spent på om den fjerde sorten av disse kulene, den med candy shell også dukker opp i Norge etter hvert. Tips meg i så fall om dere ser den.

-Og husk at jeg har en sånn deleknapp nederst i hvert innlegg. 🙂

Gjenkjøp: Ja

 

4 thoughts on “Chocolate & Lakkris Coconut fra Sirius Konsum”

  1. Spennende – hvor har de denne, mon tro? Som lakris-nerd gleder jeg meg stort over en av årets nyheter fra Diplom-Is: Royal med Lakris og melkesjokolade !!! Mine bønner om en relansering av lakris-is er blitt hørt. Og til og med i Royal-utgave. Den smaker utmerket, rett og slett.

    1. De har den på Meny. Og så mener jeg at de skal ha den på Spar også, men akkurat her er det ingen Sparbutikker. Ja har hørt om den isen, men ikke smakt. Flott at den smaker utmerket!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.