Kyllingwiener fra Finsbråten

Innimellom det nye som duker opp i disse dager, må jeg bare ta med en liten pølsepost. For en stund siden prøvde vi nemlig denne pakken med Kyllingwiener fra Finsbråten. Mener den kom i februar.

Kyllingwiener fra Finsbråten

Jeg pleier ofte å velge kyllingpølser når vi skal ha wienerpølser her hjemme. Liker smaken, men synes samtidig tanken på at slike pølser ofte inneholder MUK er ganske ekkel. Men se hva det står på denne pakken her: 90% kjøtt av filet og lår. Og når jeg leste over hele innholdsfortegnelsen på pakka sto det faktisk heller ingenting om MUK. Det må da bety at disse pølsene er fri for MUK? Det er jo fantastisk bra. (Korriger meg gjerne om jeg konkluderer feil her.)

Kyllingwiener fra Finsbråten delt i to

Som dere vet er ikke jeg den som er mest opphengt i næringsinnhold, ingredienser og ernæring generelt. Liker så klart å ha et normalt, sunt kosthold, men det er i utgangspunktet ikke det som er hovedfokuset her på bloggen. Her handler det mest om å dele nye oppdagelser jeg gjør i butikken sammen med litt subjektiv synsing rundt innpakning, smak og konsistens. Allikevel er det greit å vite noe om produktene man spiser. Det tror jeg de aller fleste setter pris på. Og tanken på høy andel av rent kjøtt er unektelig bedre enn tanken på høy andel MUK.

Kyllingwiener fra Finsbråten i lompe

Konsistensen på disse pølsene var ganske tett og fyldig. De var ikke på noen måte dvaske eller slappe. I tillegg kom den en fin knekk når vi bet over, og det synes jeg er en god indikator. Det må være litt spenst. Liker ikke pølser som er så seige at de bare bøyer unna når man forsøker å knekke dem. Smaken var også helt fin, og jentene mine mente at disse pølsene var så gode at de absolutt kunne brukes som bursdagpølser. 🙂 For oss som bare er tre i husholdningen var også størrelsen på den lille pakken perfekt – her holder 6 pølser i massevis. Som dere skjønner likte jeg disse her, og har allerede kjøpt pakken igjen.

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Kyllingwiener fra Finsbråten”

  1. Høres ut som det er fritt for muk, ja og det er jo kjempebra. Helt enig i at muk er skikkelig ekkelt, jeg holder meg unna alt som inneholder det. Pølsene hørtes jo gode ut også og knekk er viktig! 🙂

    Fant forresten Maarud lettere potetgull idag. Classic salt og paprika med mindre fett. Og det er jo bra for oss pottiselskere. 🙂 Kjøpte med paprika, gleder meg til å smake imorgen! Fant også fruktsild fra malaco, den greide jeg ikke å vente med. :p Myk og fersk, men litt kjedelig i smaken syns jeg. Passer nok best for barn.

      1. Håper jeg også. 🙂

        Å, såpass, det har visst gått meg hus forbi. Enda verre er det at jeg ikke har sett innlegget på bloggen din. Skamme meg, jeg som har deg på bloglovin’ og alt. Er jo en mulighet for at jeg kan ha lest det og glemt det også, selvsagt. Var en diger sjokkselger på Coop, så trodde den var ny jeg. 🙂 Joda, de var jo gode og, litt kjedelige bare. Blir neppe gjenkjøp her. Riktig god helg til deg også! 🙂

  2. Lettere fra Maarud var absolutt godkjent! Men jeg tror en annen nyhet blir min faste lørdagskos; en grønn stor pose med potetgull, med creme fraiche og ramsløk! Den var aldeles nydelig. Kjøpte den på Mega 🙂

    1. Så bra Lettere var godkjent, gleder meg til å smake den. Ja, så den der grønne posen også, spent på smaken – sikkert god den også! 🙂 Gøy med så mye nytt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.