Dagligvarebloggen

Fruktsild fra Malaco

Jeg måtte så klart teste det nyeste medlemmet i sildefamilien til Malaco: Fruktsild. En søt liten nyhet, og selvfølgelig ble det ekstra moro fordi jeg ikke hadde hørt om posen før sjefstipser Elin fant den.

Fruktsild i pose

Jeg liker når det kommer nyheter fra Malaco, og her har vi en relativt liten godtepose med fristende kombinasjonsgodteri. Silda har skum på den ene siden og fruktgele på den andre. Fiskene kommer i tre smaker; banan, bringebær og fersken. De minnet meg egentlig litt om Jogger, og om Ahlgrens Bilar i Fruktkombiutgave. Sistnevnte er forresten veldig gode, kjøper dem stadig vekk.

Fruktsild på frifot

Det luktet skikkelig fersken da jeg åpnet posen. Litt kunstig, gummiaktig fersken blandet med skum og andre fruktige dufter. Ganske typisk for poser med denne sorten snop egentlig. Konsistensen var ordentlig mjuk, slik den selvfølgelig skal være på skum- og gelegodt, og det var ingen tvil om at innholdet var ferskt.Fruktsild

Disse fiskene smaker akkurat slik man forventer at de skal smake. Fruktig, søtt og syntetisk. Jeg er veldig glad i denne typen godis, men for meg ble de nesten hakket for kunstige. Samtidig var de gode – og nesten vanedannende, for det var ikke lett å stoppe når man først hadde forsynt seg med en. Og to og tre.

Går forresten ut i fra at jeg ikke er i primærmålgruppen for produktet, og kan bekrefte at de yngre medsmakerne i husstanden virkelig fikk seg en ny favoritt. Posen inneholder bare 100 gram, noe som egentlig holder i massevis for en snopepose, men i smaksøyeblikket i helgen skulle vi vel alle ønske at den hadde inneholdt dobbelt så mye.

Ser nok for meg at det kan bli gjenkjøp av Fruktsild – om ikke annet passer den ypperlig som kinogodt. 😛

Har dere smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

2 Responses to Fruktsild fra Malaco

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.