Golden Oreo fra Mondelez

Nå gleder jeg meg veldig til i morra som er offesiell produktslippdag. Får stadig hint om massevis av nye varer dere har funnet i butikk rundt om i landet, men akkurat denne gangen synes jeg butikkene her jeg bor har vært veldig dårlige til å pakke ut nyheter og sniklansere. Særlig hva gjelder mat. Sukkervarer og snacks har dukket opp, men jeg kunne gjerne tenkt meg litt mer variasjon her på bloggen igjen.

Enn så lenge får jeg skrive om nok en usunnhet, nemlig Golden Oreo. Moro at den blir lansert her nå, særlig siden jeg etterlyste den i innlegget jeg skrev om Oreo peanut butter flavour i september i fjor og tenkte det hadde vært artig å smake dem.

Golden Oreo

Dette er lyse Oreokjeks med det kjente søte kremfyllet i midten. I ei veldig gul pakke. Altså ikke noe sjokolade denne gangen. Og til dere som lurer kan jeg med en gang avsløre at de smaker akkurat slik man tror. Veldig forutsigbart. Kjeksene smaker som en hvilken som helst annen lys, søt kjeks, den skilte seg ikke ut på noe vis. Syntes den minnet litt om slike lyse butter cookies, noe som egentlig er ganske godt, men disse var tynnere og smulet en del. Fyllet inni er også kjent. Søtt, kremet og vaniljeaktig. Synes slikt fyll passer bedre inn sammen med de mørke Oreoene faktisk. Der skaper det en fin kontrast, har gikk smakene mer i ett. Ble dessverre ikke videre imponert, inntrykket ble for kjedelig.

Golden Oreo kjeks

Fikk virkelig en følelse av å ha spist dette før, og kommer ikke til å kjøpe pakken igjen. Jentene mine ble heller ikke så begeistret. Begge sa det smakte godt, men ingen av dem forsynte seg med mer. Et ganske tydelig signal her i huset.
Skal vi tro pakken forsvinner ganske fort?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.