Oreo peanut butter flavour

Tror de fleste jeg kjenner liker Oreokjeks, og personlig synes jeg Double Oreo er helt fantastisk. Tenkte derfor at jeg også måtte smake den nye Oreo peanut butter flavour, sjøl om peanøttsmør egentlig ikke står på favorittlista mi.

Oreo peanutbutter

Synes liksom kjeksene virket så små og puslete der de lå i pakka si, så jeg møtte tømme dem over i ei skål. De virket dog fortsatt litt spinkle. Jaja, greit nok. Man skal ikke skue hunden på disse velkjente, pjuskete hårene. Som dere ser er det i hvertfall klassiske Oreos, med et lysebrunt fyll. Verken mer eller mindre. De luktet peanøttsmør, og jammen meg smakte de slik også. Ganske så autentisk faktisk. Tror ikke jeg trenger komme med noe utdypende beskrivelse. Jeg syntes kombinasjonen ble før tørr, selv om de få salte innslagen som dukket opp ga kjeksen en fin snert.

Oreo peanutbutter i skål

Nei, dette ble for mye hastverksprodukt for meg. Litt sånn, vi-tar-noe-som-funker-hver-for-seg-og-klæsser-det-sammen-så-vi-kan-selge-enda-mer-kjeks-aktig. Helt greit at det er en limited edition, jeg kommer ikke til å savne den. Og så er det kanskje lov å håpe at Golden Oreo blir lansert her i landet etter hvert. Hadde vært veldig moro å smake på den.

Noen av dere som har smakt denne med penøttsmør? Noen som likte den?

Gjenkjøp: Nei

 

9 thoughts on “Oreo peanut butter flavour”

  1. Savner virkelig Oreo White choc! Skulle ønske de kunne komme tilbake. Eneste oreo-kjeksene jeg har brukt å kjøpe 🙂

  2. Hæ? På instagram sa du at det nok ikke ble gjenkjøp? men her står det ja 😛 hehe. Eg tvilar på eg likar dei der, stusser på heile kombinasjonen! :s

  3. Åh, de har så mange kule smaker i USA, skulle ønske de lanserte Golden Oreo, ja, men også Birthday Cake Oreo, Cookie Dough Oreo og Pumpkin Spice. Det hadde vært så gøy å smake:) Finner ikke denne forresten, hvilken butikk kjøpte du din på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.