Nøttemiks naturell med gresskarkjerner

Det kom en hel liten serie med produkter fra Berit Nordstrand nå i høst. Altså som hun hadde utviklet i samarbeid med diverse produsenter selvfølgelig. Og gulosten hennes som jeg skrev om i september har jeg kjøpt igjen flere ganger. Den var god. Kom imidlertid på at jeg ikke har skrevet noe innlegg om hennes Nøttemiks naturell med gresskarkjerner, så det kommer her.

Nøttemix naturell Berit Nordstrand

Savner å rekke å ta bilder ute i dagslys.

Nøttemix naturell Berit Nordstrand baksiden

Posen inneholder cashewnøtter, mandler, paranøtter, hasselnøtter, valnøtter og gresskarkjerner. En riktig så variert blanding. På nettsiden står det at miksen inneholder gode byggeklosser fordi den er en naturlig kilde til umettet fett, vitaminer og mineraler. Det er jo vel og bra det, men det må også smake okay for at man skal ha lyst til å spise dem, – og få i seg alle disse næringsstoffene.

Nøttemix naturell Berit Nordstrand åpnet

Det ser veldig fristende ut, men dette var nok ikke miksen for meg. Selv om det er bra variasjon i innholdet ble totalinntrykket for tørt, trått og kjedelig. Nøttene er ikke tilsatt salt, og selv om det er bra rent sunnhetsmessig, gjør det smaken mer pregløs. Skulle så gjerne hatt noe innimellom her som spritet opp litt. Kanskje noen biter tørket frukt? Kokos eller noe annet litt søtlig? Eller noen salte peanøtter?
Må ta med at cashewnøttene var veldig gode. Ferske og fine. Jeg be sittende og plukke ut dem, og resten ble vel ikke helt spist opp.

Berit Norsdstrand nøttemiks

Tanken her er sikkert veldig god, men så lenge man bare får lyst på en annen snack etterpå blir det liksom ikke så “smart nytelse” allikevel. Da kan man like gjerne la være å kjøpe posen. Men tommel opp for forsøket. Hører forresten at smøret i denne serien er så bra. Er det noen som har testet det? Og er det noen som liker denne nøtteblandingen? Herfra blir det dessverre aldri gjenkjøp.

Gjenkjøp: Nei

 

4 thoughts on “Nøttemiks naturell med gresskarkjerner”

  1. Ja, smøret er supert! Og ikke minst sunt! (vegansk) Kjøpt det flere ganger og krysser fingre og ben at det ikke går ut av salg med det første. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.