Gulost med D-vitamin fra Synnøve Finden

Tenkte jeg måtte fortelle dere om Gulosten til Berit Nordstrand. Kjøpte den på Rema for ei ukes tid siden, og nevnte den i det første innlegget om ny varer nå i september (her). Nå har jeg spist opp hele pakka, siste snei gikk på RugSprø til frokost i dag tidlig.

Gulost vit D

Dette skal jo være en serie med produkter hvor “råvarer er nøye utvalgt og satt sammen slik at produktene gir smarte byggeklosser til kroppen”. Flott det, selv om jeg ofte blir litt skeptisk når mer eller mindre kjente personer skal fronte produkter og bruke fjeset sitt for å selge noe. Spiller ingen rolle om man er lege, idrettsutøver eller tegneseriefigur.

Gulost vit D åpnet

Testet osten første gang på brødskiva forrige uke.

Gulost vit D på skiva

Det som var litt pussig var at jeg nesten umiddelbart glemte at jeg satt og testa en ny vare. Jeg spiste som om det var ei helt vanlig skive med ost og paprika. Smaken skilte seg åpenbart ikke ut på noe vis. Osten var god den altså, bevares, tydelig og fin smak uten å være for feit, men vanligvis når jeg tester noe nytt pleier jeg å være veldig bevisst, og smake og kjenne etter hele tiden når jeg spiser. Det glemte jeg altså her. Kanskje er det positivt? Jeg får i meg en helt okay ost med ekstra D-vitamin og mindre salt, uten å måtte ofre noe på smakssiden. Veldig bra det. Men kanskje er det litt synd også? At den ikke skiller seg ut litt mer?

Konkluderer med at jeg likte osten til Berit jeg, og at det godt kan hende jeg kjøper den igjen. Hva med dere?

Gjenkøp: Kanskje

 

4 thoughts on “Gulost med D-vitamin fra Synnøve Finden”

  1. Nei, vet du hva – å kjøpe et produkt med bilde og merke av en blogger og mer eller mindre selverklært ernæringsekspert holder jeg meg meget bevisst unna! Mvh irritert 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.