Superrifla American Ranch fra Maarud

Noen ganger, hvis jeg har innmari lyst på potetgull er jeg veldig i tvil om jeg skal teste noe nytt eller ikke. Tenk om jeg velger noe som ikke er godt? Og sitter der med skjegget i postkassa? Er utrolig kjedelig å sprette en pose, overbevist om at man nå skal dekke potetgullbehovet som har bygd seg opp gjennom uka, og så er smak og konsistens en gedigen nedtur. Jeg var veldig i tvil i kveld. Hadde nesten bestemt meg for å ikke ta noen risk, og heller safe med en pose vanlig paprika, men så seiret nysgjerrigheten. Valgte derfor Superrifla American Ranch fra Maarud – og det er jeg glad for.

Septemberslipp Maarud superrifla

Dette var nemlig skikkelig godt potetgull og smakte absolutt ikke slik jeg hadde sett for meg. Når jeg så bildet av tomat og paprika sammen på posen tenkte jeg faktisk litt grillmarinade. Av typen smokey barbeque hvis man skal være internasjonal. Gjerne kombinert med pølsesausen med tomatinnslag fra skolekjøkkenet i mine unge dager. Det hadde om ikke annet samsvart med navnet American Ranch. Fornøyd med at jeg tok feil gitt, smaken her passet nemlig veldig bra med mine preferanser.

Superrifla American Ranch fra Maarud

Når jeg tok det første flaket i munnen kjente jeg noe litt fyldig og kremet, men det varte bare et øyeblikk. -Heldigvis for meg som ikke er så glad i rømmepulver eller creme fraichesmak på potetgull. En tydelig og god paprikapreget kryddersmak overtok styringen nesten med en gang. Flakene kjentes ikke sterke i den forstand at det brant i munnen, men det var mye smak. Det liker jeg. I tillegg var det noe litt saftig og bittelitt syrlig som slo inn, og jeg syntes også jeg kunne ane et snev av løk.

Superrifla American Ranch fra Maarud åpnet

Konsistensen virket sprøere enn de andre superchipsvariantene. Kan det være fordi denne er riflet? Eller er den laget med mer crunch? Ikke godt å si, men det var knallgodt. Det minner meg om noe annet veldig sprøtt, men jeg får ikke helt tak på hva det er. Help anyone?

Likte bakgrunnsfarge på posen, fresh og kjølig, men hele designet er vel ikke det mest spennende jeg har sett. Skjønner imidlertid at posen må passe sammen med de andre produktene i superserien, og de har jo valgt en enklere stil enn f.eks serien med Original Chips, så greit nok. Det er ikke emballasjen som er avgjørende for gjenkjøp her, det er innholdet.

Superrifla American Ranch fra Maarud i skål

Og ja det blir garantert gjenkjøp av denne posen. Jeg irriterer meg nesten over at jeg ikke har testet smaken for flere uker siden, men har rett og slett ikke kommet så langt. Synes det kom utrolig mange spennende og gode produkter til høstslippet i år, og det tar tid å smake seg igjennom alt i reelle settinger. Og som dere vet er ikke samlebåndstesting av en drøss produkter i samme kategori på en dag noe for meg. Så da får jeg heller bruke litt tid på å komme igjennom alt jeg har lyst til å smake.

Er spent på om noen andre har testet dette superrifla potetgullet, og hva synes dere i så fall?
Og kan noe hjelpe meg å identifisere hva det minner om??

Gjenkjøp: Definitivt

 

10 thoughts on “Superrifla American Ranch fra Maarud”

    1. Ja, selvfølgelig!! En evighet siden jeg har spist den, men akkurat den minner den om! Men den er jo nesten litt for vanskelig å bite igjennom. Men ordentlig god den også!

  1. Hehe, er helt enig med deg, ingenting er så kjipt som å ha kjempelyst på potetgull og så kjøpe noe som ikke smaker godt! Godt du lot nysgjerrigheten seire, for det potetgullet der er virkelig supergodt! Jeg syns det minner litt om superchips mexican, bare sprøere og med mer smak. Håper denne blir en stayer! 🙂

  2. Sitter å knasker dette nå og det er SUPERGODT! Smaker som fritert chips, selv om det er fettredusert og laget med tørket potet. Bryr meg ikke noe om fettinnholdet, gjør ikke noen forskjell i det store og det hele. Men det er alt for mye salt i alle desse superchipsene, og det er ikke bra.

  3. Jeg er litt seint ute og fikk ikke smakt det før idag. Og som deg irriterer jeg meg over at jeg ikke har smakt det tidligere. Her ble det rett og slett en ny favoritt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.