Original Chips Crème Fraîche & Ramsløk fra Maarud

Siden det er lillelørdag, og denne posen har fristet fra så mange butikkhyller de siste dagene fant jeg ut at jeg like godt måtte teste. Prøver å være flink og holde potetgullsmakingen til helgene, men er dessverre ikke alltid like prinsippfast. He-he, sikkert helt greit for Maarud. Dette er altså deres siste smaksvariant i serien med Original Chips; Crème Fraîche & Ramsløk.

Originalchips ramsløk og CF

Den blå posen med Original Chips, den med havsalt, er en av mine potetgullfavoritter. (Innlegg her) Liker konsistensen så godt. Gledet meg derfor veldig til å smake denne her. Synes posen var så innbydende. Moro at emballasjemannen hos Maarud har valgt en slik klar og tydelig grønnfarge. Er ikke så mange andre grønne potetgullposer, så den skiller seg fint ut i hylla.

Originalchips CF

Som jeg har skrevet før er jeg ikke superbegeistret for Crème Fraîche-pulver. Var derfor litt spent på om det kom til å dominere smaken eller bare få fram det beste i ramsløken. Ja ja, bare å forsyne seg.

Originalchips ramsløk og CF åpnet

De første to-tre første flakene hadde veldig mye smak. Syntes også de kjentes i overkant salte. Men så ble smaksløkene på et vis herdet, og vips kjentes potetgullet slettes ikke for salt eller voldsomt lengre. Litt rart, men veldig bra. Crème Fraîchesmaken var der med en gang man fikk flakene i munnen, men den dominerte ikke. Synes bare den gjorde inntrykket passe fyldig og at den passet sammen med all ramsløken. Eller ramslauk som jeg liker å kalle det. Og det er MYE saftig og syrlig løksmak her altså. Så er du ingen løkspiser er det bare å styre unna. Heldigvis etterlater ikke ramsløken denne altfor søte ettersmaken om en del annen løk gjør, snarere noe mer urteaktig. Synes potetgullet var veldig godt jeg.

Kan ta med at konsistensen var like snill som på havsaltvarianten. Sprø og knasende, men ikke så hard at man får kjeveproblemer eller sår i ganen. Synes også det var lekkert med det grønne krydderdrysset på de lyse flakene. Designet på posen er egentlig veldig representativt for hva som venter inni. Tenker at denne posen også gjør seg fint f.eks på hyttetur eller andre steder der man ikke gidder lage dipp. Smaken står stødig og godt alene.

Originalchips ramsløk og CF i skål

Jepp, en godkjent og smaksrik potetgullnyhet dette her. Blir spennende å se om den varer. -Jeg kjøper den gjerne igjen. Noen andre som har testet?

Gjenkjøp: Ja

 

7 thoughts on “Original Chips Crème Fraîche & Ramsløk fra Maarud”

  1. Jeg kjøpte en pose i forrige uke, men har ikke fått prøve den ennå. Har nettopp fått meg ny jobb og tenkte egentlig på å feire, så dukket det opp nye ting i hverdagen hele tiden, hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.